Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Bill Gates terv bejött,...

A Bill Gates terv bejött, egyre többen halnak meg?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 3. 10:16
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

Sikerült.

[link]

2022. okt. 18. 17:00
 32/36 anonim válasza:

Ugyértem van mèg kèrdés egyáltalán..

[link]

2022. okt. 18. 17:04
 33/36 anonim válasza:
2022. okt. 18. 17:07
 34/36 anonim válasza:

Mai.

[link]

2022. okt. 18. 17:17
 35/36 anonim válasza:

[link]

Sziasztok

2022. okt. 18. 17:23
 36/36 anonim válasza:
De messzinek tűnik a 2022... Többen halnak e meg? Szerintem egyéni szinten úgysem tudunk egyértelmű következtetést levonni. Csak a saját nézőpontomat osztom meg. A covid szar beharangozása óta csak a szarvihar jött rám. Legalábbis én így éltem meg az elmúlt ,,pár" évet. Elvesztettem a legjobb barátnőmet és az egyik közeli barátunkat. Az egyik akkor volt 28 a másik 31. Ezenkívül nagymamámat temettem még. Nála lehetne mondani az időskort. Persze van hogy az ember életében egyszerre jön a sok tragédia, de őszintén kételkedem. Lehet a szar egészségügy az oka, lehet az oltás. Kórházba járós ki tudja kinek mi baja a mai napig van. Én így éltem meg ezt az egészet. Ha valóban terv volt amit írsz, bejött. Hisz ennyi év távlatából se egyértelmű mi történt pontosan és vita van arról, hogy valaki az oltás miatt halt e meg. A köztudatban legalábbis. Hogy én mit hiszek? Azt, hogy az életemben a covid előtt több volt a napsütés... Ma pedig próbálom feldolgozni a velem egykórú barátaim halálát és csak remélem én tovább húzom mint ők.
aug. 7. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!