"a fejükbe veszik, hogy"
Mint említettem: a Földet NEM hülyék irányítják.
Talán neked meglepő, de:
1: Nem egy emberről van szó. Kisebb érdekcsoportokról beszélünk, pár 100 ember mindegyik.
2: Nem személyesen irányít. Aki értelmes, az szakemberre bízza az ilyet. Tudom, te nem.
3: Nem olyan módszereket fog alkalmazni, amelyek drágák, rosszak és kockázatosak, valamint nem hatékonyak. Megint csak értelmes emberekről beszélünk. Ebből is látszik, hogy te nem vagy az, mert nem érted.
21
“Mint említettem: a Földet NEM hülyék irányítják.“
A hülye és őrült nem ugyanaz. Hülyék valóban nem irányították még a világot, őrültekre viszont van példa szép számmal.
“ 1: Nem egy emberről van szó. Kisebb érdekcsoportokról beszélünk, pár 100 ember mindegyik.”
Kutya nem írt egy embert. Max annyit, hogy minden ötletnek van egy értelmi szerzője.
“ 2: Nem személyesen irányít. Aki értelmes, az szakemberre bízza az ilyet. Tudom, te nem.”
Ez nem releváns. A döntéseket azok hozzák meg akik hatalmon vannak. A kivitelezés, eszközök, megvalósítási mód valóban a szakembereké.
“3. 3: Nem olyan módszereket fog alkalmazni, amelyek drágák, rosszak és kockázatosak, valamint nem hatékonyak“
Az oltás módszerénél tudsz egyszerre olcsóbbat, hatékonyabbat, feltűnés mentesebbet?
Sajnos egy elmebetegnek hiába magyarázok.
Normális embereknek:
"Kutya nem írt egy embert. Max annyit, hogy minden ötletnek van egy értelmi szerzője."
És akkor mi van?
A másik 100 ember lelövi. Először a rossz ötletet, és ha nagyon erőlködik, akkor a gazdáját is.
“A döntéseket azok hozzák meg akik hatalmon vannak. A kivitelezés, eszközök, megvalósítási mód valóban a szakembereké."
Így igaz.
De a döntés arról szól, hogy elfogadja valamelyik szakember tervét. Mint említettem, nem hülye, és nem fog saját tervet fabrikálni. Ha mégis, akkor azt odaadja TÖBB szakembernek, azok meg rendbe teszik.
“Az oltás"
Amit aztán a világ összes kompetens orvosa megvizsgált?
Te kit nézel hülyének?
Már írtam, hogy sikerült olyan kutatót találnod, aki egyáltalán nem szakértője a témának. (Kemény munka lehetett, de sikerült.) Úgy látom, nem lépte át az ingerküszöbödet.
Ha magad is megakarod nézni, itt az egyetemi honlapja:
Azt is leírtam, hogy amiről beszél, az minimum kamu gyanus az adatok alapján. Nem sikerült reagálni rá, de a válaszaid alapján értelmezni sem.
¯\_(ツ)_/¯
24
“ [link]
Tehát egy ilyen múlttal és felkészültséggel rendelkező kutató zagyvaságokat beszél.
Feltűnt neked, hogy a kutatókat inzultálod az ilyen tamáskodásaiddal?
Ennyire megbízhatatlanok és félkegyelműek lennének, hogy össze-viszza beszélnek, beleszólnak olyan dolgokba ami nem a területük?
De hozhatok neked virológust is, lehet akár Montagnier vagy Robert Malone, akkor meg azon nyafogsz, hogy nincs ki a négy kerekük blabla.
Mainstreamen kívül figyelembe veszel bármit?
"Tehát egy ilyen múlttal és felkészültséggel rendelkező kutató zagyvaságokat beszél."
Nekem az adatok eléggé azt mutatják. De nagyon szívesen megnézem a tudományos publikációját, mert ez alapján a videó alapján elég nehéz megmondani, konkrétan miről is beszél.
"Feltűnt neked, hogy a kutatókat inzultálod az ilyen tamáskodásaiddal?"
1. Nem inzultálom.
2. Feltűnt neked, hogy a (szakirányú) kutatók többsége pont az ellenkezőjét állítja, amit ő mond. A logikád mentén te a kutatótársadalom nagy részét inzultálod.
3. Gratulálok az érvelési hibádhoz.
"Ennyire megbízhatatlanok és félkegyelműek lennének, hogy össze-viszza beszélnek, beleszólnak olyan dolgokba ami nem a területük?"
Az momentán tény kérdés, hogy olyan dologba szólt bele, ami nem a szaktrülete. Ehhez egyébként megvan a joga, de talán ezt nem árt figyelembe venni...
Látom a tenkintély alapú érvelésről nem tudsz leállni. XD
Montagnier tudományos munkássága nagyon jelentős. Csak már b egy évtizede hajlamos olyan hülyeségeket beszélni, hogy a fal adja a másikat. Malonenak is vannak finoman szólva is érdekes kijelentései.
De tudod mit, ha valami konkrét kutatási eredményt hozol tőlük, és nem csak nevekkel dobálózol, azt nagyon szívesen megnézem.
“ Montagnier tudományos munkássága nagyon jelentős. Csak már b egy évtizede hajlamos olyan hülyeségeket beszélni, hogy a fal adja a másikat. ”
Melyek ezek a hülyeségek? Te miért gondolod hülyeségnek?
“ Malonenak is vannak finoman szólva is érdekes kijelentései.”
Melyek ezek a kijelentései? Miért érdekesek számodra?
Egyetlen mondattal kellett volna továbbolvasnod a 27-es hozzászólást, és eljutottál volna ide:
"De tudod mit, ha valami konkrét kutatási eredményt hozol tőlük, és nem csak nevekkel dobálózol, azt nagyon szívesen megnézem."
Erre már nem sikerült reagálni, pedig így, 28 hozzászólással a kérdés kiírása után már csak illene valami konkrétummal is alátámasztani az állításodat, nem gondolod?
Másra mindenre reagálsz, megsértődsz, terelsz, csak ne kelljen figyelembe venned azokat a kéréseket, amik BÁRMILYEN konkrétumra vonatkoznak. Könyörgöm, mutass már valami bizonyítékot arra, hogy amit állítasz, az úgy van.
Ha ez tényleg ennyire nehezedre esik, akkor érdemes volna elgondolkozni azon, hogy miért hiszed azt, amit, ha egyszer semmi kézzelfogható nincs nálad, amivel védhető volna az állítás.
"Melyek ezek a hülyeségek? [Montagnier-éi] Te miért gondolod hülyeségnek?"
- a baktériumok a DNS-ük által generált elektromágneses jelekkel kommunikálnak
- homeopátia népszerűsítése (bizonyítottan nincs semmi hatása a placebon túl)
- a SARS-CoV-2 vírus HIV-ből származó szekvenciát tartalmaz (nem tartalmaz)
"Melyek ezek a kijelentései? [Malone kijelentései] Miért érdekesek számodra?"
De nagyon várom a konkrét kutatási eredményeket a youtube videók helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!