7
“100%
Eléggé ezo-érett ostobaságnak hangzik ez így.“
Igen, a Bill Gates féle TedTalk-os erotikus, 15%-os globális népességcsökkenés vágyálom is minden bizonnyal légből kapott, meg nem történt esemény!
"Egyéb kérdések, egyéb kérdések??"
Első hozzászólásomban feltettem kettőt. Ebből az egyikre reagáltál (úgy-ahogy) azzal, hogy a 2. hozzászólásban kvázi kihúztad Bill Gates-t az egészből, kukába dobva ezzel az eredeti kérdésed első tagmondatát.
Ha ezt fenntartod, akkor már csak a 2. kérdésemre kéne válaszolnod.
Ha mégsem tartod fenn, akkor viszont eddig egyik kérdésemre sem kaptam választ.
12
A kategóriára utaltam ahová áttolták?
Tehát feleslegesen linkel be kutatókat az ember, ha nem azt mondja amit “kell” akkor megy az ezóba vagy egyéb kérdésekbe.
A GYIK tökéletesen követi a hivatalos forgatókönyvet.
Köszönjük nektek!
Kérődző, itt az a helyzet, hogy az ezo kategória túl magas szintű neked, és ezt figyelembe vették.
Örülj neki.
Meg annak is, hogy te még nem haltál bele a tervedbe.
14
Esetleg észérvek is vannak? Vagy csak üres gúnyolódások.
A tudományos közösség már amúgy is túl tekintélyelvű és pökhendi, ne tápláld te is (feltéve, hogy tudományos berkekben mozogsz vagy minimum érdeklődő vagy ).
Azért elmondom, hátha akad itt olyan is, akit tényleg érdekel a kérdés:
az ember a Földön egy ERŐFORRÁS. Az egyetlen olyan dolog, ami a saját értékénél többet tud dolgozni, és nagyobb értéket tud teremteni. Kivéve a kérdezőt, de ennyi még belefér.
Akik a Földet irányítják, azok NEM hülyék (ellentétben a kérdezővel, de ezt hagyjuk).
TEHÁT nem fogják pusztítani a saját erőforrásaikat!
Ez olyan, mintha neked lenne 30 birkád, és 20-at dögkútba dobnál, mert úgy könnyebben boldogulsz a maradék 10-zel.
Hát nem, mert ennyire hülye gazda nem létezik.
"A kategóriára utaltam ahová áttolták?"
Ó, tényleg, elnézést, észre sem vettem, hogy átdobták a kérdést más kategóriába.
"Tehát feleslegesen linkel be kutatókat az ember"
Semmit nem linkeltél be. Egy darab videó van a kérdésedben, amin egy ember beszél. Adatok, konkrétum, bizonyíték sehol. Ez úgy működik, hogy ha valaki állít valamit, akkor fel kell, hogy legyen készülve rá, hogy az állítását megvédje.
Te két dolgot állítottál: az egyik, hogy létezik "Bill Gates-terv", ÉS annak az a lényege, hogy emberek haljanak meg. Erre gyakorlatilag semmilyen bizonyítékot nem hoztál fel.
A másik az, hogy egyre több ember hal meg. Erre volna gondolom bizonyíték a videó, csak sajnos ezzel két gond van. Az egyik az, hogy valaki más mondja fel helyetted ugyanazt az állítást, az nem bizonyíték semmire. A másik -- problémásabb --, hogy sadam87 a 6. hozzászólásban hivatkozott adatok alapján konkrétan nem az történik, amit állítani szeretnél.
16
Legalább beismered, hogy megtehetnék, ez is egy lépés előre.
Na figyelj. Melyik gazdának van szüksége nem túl produktív aggastyánokra, matuzsálemekre, egész életben felmentett krónikus betegekre, fogyatékosokra? Mert a lényeg a termelékenység, nem?
Vagy melyiküknek van szüksége harmadik világban heverésző, semmit sem csináló és képzetlen “mihasznákra”?
Ha már ennyire specifikusak szeretnénk lenni?
Ha meg valami elmebetegség folytán a fejükbe veszik, hogy valóban túl sokan vagyunk a bolygóhoz akkor mi tartja vissza őket a cselekvéstől? A száraz etika? Ebbe nagy bizalmat ne vessél azért, nem jeleskednek benne nagyon.
Elmebetegség bárhol előfordulhat.
Nálad például szinte bizonyos egyfajta terheltség.
Látod, hogy mégsem kezded el rögtön gyilkolni az embereket.
Pedig te is megtehetnéd!
Szóval a feltételezésed most SEM jött be.
Találj ki másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!