Lehetséges hogy ezen a nyáron már nem fognak visszajönni a 35 fokos melegek?
Figyelt kérdés
Az előrejelzések szerint keddtől több fokos lehűlés jön záporokkal,zivatarokkal és a mostani előrejelzés szerint a következő 3 hétben 30,31 fokos csúcsok lesznek.Lehet,hogy ez a nyár már így fog eltelni?Maximum 30 fok körüli hőmérsékletekkel?2022. júl. 4. 00:26
33/39 anonim válasza:
Jövő hét második felétől jön vissza. Persze addig még változhat. Én is gyűlölöm egyébként ezt, itt az a 39 fok már közel pánikot okoz.
34/39 anonim válasza:
#33 Mondom én, hogy július 16ra visszatér a hőség.
Tipikus :D
Az arany-középutat sosem sikerül megtalálni.
35/39 anonim válasza:
Milyen melegről lehűlesről meg 8 hétről karattyoltok ? Ez forróság nem meleg, az 25cfok. A lehülés nyugaton Sopronban van amikor 34ről esik 22re esik és hajnalra 14 fok van , máshol ez esélytelen . Ez a kanikula ki fog tartani szeptember végéig , a nyár október közepéig, 2015 óta sajnos ez az alap. Az aszály meg 3. éve tart és minden nyár ilyen tré lesz, ez törvényszerű .
36/39 anonim válasza:
Itt vagyok Budapesten, 25 fok körüli max. hőmérsékletek vannak, nagyon kellemesen érezzük magunkat napközben a szabadtéri programjainkon.
Aki ezt sokallja, gondolom télen sem fűt, mert annyira hidegkedvelő. :-)))
37/39 anonim válasza:
Azt hiszem, megkaptuk a választ a kérdésre...
39/39 anonim válasza:
Hol van az az 1-2 félhülye, aki azt mondta, hogy már nem lesz meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!