Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ezen a nyáron...

Lehetséges hogy ezen a nyáron már nem fognak visszajönni a 35 fokos melegek?

Figyelt kérdés
Az előrejelzések szerint keddtől több fokos lehűlés jön záporokkal,zivatarokkal és a mostani előrejelzés szerint a következő 3 hétben 30,31 fokos csúcsok lesznek.Lehet,hogy ez a nyár már így fog eltelni?Maximum 30 fok körüli hőmérsékletekkel?

2022. júl. 4. 00:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
78%
Júliusban egyre hűvösebb, persze...álmaidban. Szerintem pakoljatok és menjetek el Szibériába, ott biztos nem lesz melegetek.
2022. júl. 4. 02:28
 22/39 anonim ***** válasza:
89%

Szeptember kb. első hetéig meleg van ezt el kell fogadni. De valóban változást hoz a július abban a tekintetben, hogy hosszabbodnak az éjszakák, tehát rövidebb ideig tűz a nap. Ettől függetlenül g**i meleg lesz még.

Főleg augusztusban szokott lenni 2 hét kánikula és hiába "csak 30-32, ugyanúgy utálni fogjuk, ráadásul akkor már parlagfű is van.

Még kb. 8 hét a nyárból, utána elfelejthetjük 9 hónapra!!!!

2022. júl. 4. 05:39
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, hogy egyesek miről beszélnek.

Messze a július a legforróbb hónap nagy átlagban.

Az volt a szokatlan, hogy most júniusban volt 35-40 fok.

Ezt a hőhullámot látták előre, kb. 10 nappal előtte megjósolták, hogy ilyen meleg lesz.

Ehhez értenek csak a meteorológusok, máshoz nem.

2022. júl. 4. 11:38
 24/39 anonim ***** válasza:
85%
lesz még itt 35+ , de közeleg a tél és ez a tél más lesz mint az eddigiek
2022. júl. 4. 11:57
 25/39 anonim ***** válasza:
91%

Nyugodjatok meg hőség-kedvelők!

Július 16al megyünk nyaralni, fixen visszaköszön a forróság. Minden évben megyünk nyaralni és eddig mindig pont akkor jött a hőhullám amikor indultunk és akkor ért véget amikor hazajöttünk.

Tudom, most sokan biztos arra gondolnak, hogy örüljek neki, pedig higyjétek el, ahogy a túlzottan hűvös levegő, úgy a túlzottan meleg is rontja kicsit a hangulatot mert ha nem az eső miatt akkor a nagy UV sugárzás miatt kell a nap jó részében a szállón ülni.

2022. júl. 4. 12:08
 26/39 anonim ***** válasza:
79%
Ne aggódjon senki, a tél közeleg, még 8 hét és vége a forróságnak. Addig pedig mindenki csináltasson otthonra klímát és Gyakorikérdésekezzen bent a hűvösben. Én ezt teszem!
2022. júl. 4. 13:04
 27/39 anonim ***** válasza:
93%
Vicces kérdés ìgy július elejèn :) Lesz még bőven kánikula, sajnos.
2022. júl. 4. 16:01
 28/39 anonim ***** válasza:
93%
Június végén voltunk nyaralni. 3 hete néztem az előrejelzést, 28-30 fokot írt, aztán 38-40 lett belőle
2022. júl. 4. 22:49
 29/39 anonim ***** válasza:
72%

Hülye kérdés, fülledt meleg 8 hét vár ránk. Ha le le hűl is az idő az 1-1 éjszakára fog megtörténni, mire felkelsz már tűzforró lesz a levegő...

Volt egy nyár amikor sok hűvös front jött át ( tavalyi vagy a tavalyelőtti talán ), de ez nem ilyen lesz, ez kőkemény lesz.

2022. júl. 5. 06:37
 30/39 anonim ***** válasza:
68%
10 évet adnèk az èletemből, ha 30 fok alatt lenne mindig nyáron. De Magyarországon nagyon meleg nyarak vannak mindig :(
2022. júl. 5. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!