Lehetséges hogy ezen a nyáron már nem fognak visszajönni a 35 fokos melegek?
Egyébként te hol laksz, kérdező?
Én győri vagyok. Nálunk pénteken volt utoljára az a rettenetes hőség. Péntek este 8-kor már hűvös szél fújt, szombaton kellemes idő volt és ma is friss reggel után lett meleg, a mai napi maximum 31 fok, ez már nem nekem nem vészes.
#11 vagyok.
Ma délután utazom fel Budapestre és viszem nektek a hűvöset. Keddtől lehűlés lesz Budapesten is, sőt eső is lesz.
Egyébként az a baj Budapesttel, hogy a sok aszfaltozott-betonozott-beépített felület miatt éjszaka nem hűl le rendesen a levegő.
Azok a hatások, amiről #8-ban írtam, valószínűleg jóval gyengébbek Bp-en.
Egész más napközben a 30 fokot elviselni, ha éjjel át tudod szellőztetni a lakásodat, reggel hűvösben indulsz munkába, sőt ha napnyugtakor sétálsz egyet, már fel tudsz frissülni.
Szabolcs megyében nagyon régen volt utoljára eső, rokonok mezőgazdaságban dolgoznak és azt mondták a kukorica és napraforgó teljesen elszáradt.
Ma 34 fok volt, holnapra 38at mond.
Állítólag keddtől lehűlés de én már nem hiszek ennek mert állítólag szombaton is esnie kellett volna aztán mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!