Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ezen a nyáron...

Lehetséges hogy ezen a nyáron már nem fognak visszajönni a 35 fokos melegek?

Figyelt kérdés
Az előrejelzések szerint keddtől több fokos lehűlés jön záporokkal,zivatarokkal és a mostani előrejelzés szerint a következő 3 hétben 30,31 fokos csúcsok lesznek.Lehet,hogy ez a nyár már így fog eltelni?Maximum 30 fok körüli hőmérsékletekkel?

2022. júl. 4. 00:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként te hol laksz, kérdező?

Én győri vagyok. Nálunk pénteken volt utoljára az a rettenetes hőség. Péntek este 8-kor már hűvös szél fújt, szombaton kellemes idő volt és ma is friss reggel után lett meleg, a mai napi maximum 31 fok, ez már nem nekem nem vészes.

2022. júl. 4. 00:43
 12/39 A kérdező kommentje:
#8 ne felejtsük el hogy még augusztus 20.után is voltak hőhullámok,amikor 35 fokos kánikulák voltak.Pedig régen mindig azt mondták, augusztus 20.után kellemes idők jönnek.Nem lesz már az a nagy meleg.
2022. júl. 4. 00:44
 13/39 A kérdező kommentje:
#11 Budapesten lakok.Itt tegnap is 33 fok volt még.Ma meg 36 várható.
2022. júl. 4. 00:45
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

#11 vagyok.

Ma délután utazom fel Budapestre és viszem nektek a hűvöset. Keddtől lehűlés lesz Budapesten is, sőt eső is lesz.

2022. júl. 4. 00:49
 15/39 A kérdező kommentje:
Akik Debrecenben vagy Szeged környékén laknak nekik még a keddi napot is ki kell bírniuk,oda csak később érkezik meg a lehűlés.Az Alföldön meg kedden is 37 fokos hőség várható.🙁
2022. júl. 4. 00:53
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként az a baj Budapesttel, hogy a sok aszfaltozott-betonozott-beépített felület miatt éjszaka nem hűl le rendesen a levegő.

Azok a hatások, amiről #8-ban írtam, valószínűleg jóval gyengébbek Bp-en.

Egész más napközben a 30 fokot elviselni, ha éjjel át tudod szellőztetni a lakásodat, reggel hűvösben indulsz munkába, sőt ha napnyugtakor sétálsz egyet, már fel tudsz frissülni.

2022. júl. 4. 00:54
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
A hónapos előrejelzés semmiképp nem megbízható, nem szabad alapozni rá. Még a hetes is necces, pár nappal előre tudják úgy ahogy megmondani, és még akkor is könnyen változhat (mivel a légkör felépítése annyira bonyolult).
2022. júl. 4. 00:59
 18/39 anonim ***** válasza:
79%
Minden nyáron volt olyan hogy 40 fok fölé is ment.Nem vagyok meteorológus,sem jós,de arra tippelek hogy idén sem lesz ez másként.
2022. júl. 4. 01:12
 19/39 anonim ***** válasza:
86%

Szabolcs megyében nagyon régen volt utoljára eső, rokonok mezőgazdaságban dolgoznak és azt mondták a kukorica és napraforgó teljesen elszáradt.

Ma 34 fok volt, holnapra 38at mond.

Állítólag keddtől lehűlés de én már nem hiszek ennek mert állítólag szombaton is esnie kellett volna aztán mégsem.

2022. júl. 4. 01:36
 20/39 anonim válasza:
82%
Egyre korábban sötétedik és később kell fell a nap,juni 23 án volt a nyári napforduló tehát változik a nap szöge így elméletileg egyre hüvösebnek kéne lennie
2022. júl. 4. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!