Meg lehet tanulni rajzolni vagy tehetség kell hozzá?
Figyelt kérdés
Valaki aki egyáltalán nem tud rajzolni meg tud tanulni profin rajzolni?2022. jún. 2. 22:54
21/30 anonim válasza:
Próbáltam, de nem fejlődtem semmilyen mértékben, feleslegesnek éreztem a befektetett időt és energiát, amit inkább olyan dolgokra fordítottam, amiben látszott a fejlődés.
22/30 anonim válasza:
Sajnálom. Fogadok, hogy 5000x jobban rajzolsz, mint én.
25/30 anonim válasza:
Hölgyeim és uraim, a kompozíció bal oldalán részletet láthatnak a rendszeresen előforduló, bakker már egy órája nem tudom miről beszélünk, és ki kivel van, de én vagyok a hülye, hogy felveszem, mert úgyis tudom, hogy csak panaszkodni fog, Aha(!) című műremekekből. Esetenként tartalmaz fát, kukacot a föld alatt, és hasonló jóságokat.
A kép jobb oldalán, a hasonlóan szépreményű művészlélek ismerősömtől eltanult Elefánt vizet spriccel (hátulról nézve) című jelenetnek lehetnek megcsodálói.
26/30 anonim válasza:
Hmm. Én ilyet 8 évesen rajzoltam:D bocsi!
De azért nem rossz. A virág nekem tetszik.
27/30 anonim válasza:
Nem megmondtam, hogy nem tudok rajzolni? :D
De legalább látjátok, hogy van önkritikám :)
28/30 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, az én elefánjaim se sokkal jobbak.
30/30 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy mindenki tud rajzolni. De ez nem olyan, hogy nem tudsz elefántot rajzolni és akkor mást se tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!