Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valaki akinek szintén...

Van valaki akinek szintén nincsenek barátai és egyedül érzi magát?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, de nincsenek igazán barátaim, a legtöbb estén itthon ülök egyedül.Tudom, hogy velem van a baj,hiszen nem véletlen, hogy mindenhonnan kiközösítenek,csak azt nem tudom, hogy mi. Ma is szombat este van és úgy elmennék bulizni, csak hát nincs kivel.
2010. szept. 18. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem vannak barátaim de sajnos ők nem igazi barátok :( az még annál is roszabb ha nincs semilyen barátod...én most kezdtem a középsulit ott próbálok barátkozni

szerintem próbáld ki hogy ilyen közösségi dogokban veszel részt pl.:neten megszervezett csoportos találkozók valami közös célért, valamilyen csapat sport, vagy bármilyen klubok

én is megyek suliban minden ilyen sz*rra még zenélni is pedig nem is szeretek zenélni (bár még nem próbáltam lehet tetszene)

én néha chatekre szoktam felmenni beszélgetni vagy ilyesmi de ez elég szánalmas megoldás

F/15

2010. szept. 18. 21:49
 12/15 anonim válasza:
Nekem sincsenek, csak sajnos nem vagyunk egy korosztály.Én elvált anyuka vagyok, így sem egyszerű a helyzet.És még csak biztatni sem tudlak, én is eléggé magam alatt vagyok...
2010. szept. 24. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Én mindíg magányos farkas voltam most is az vagyok és továbbra is az leszek. Régen néha gyötörtek gondolatok, hogy de rossz nekem meg milyen szerencsétlen vagyok, de mára szerencsére ezeket legyűrtem és nem foglalkoztat, hogy lesznek e barátaim vagy nem. Megtanultam egyedül élni és kész. 19/F
2010. dec. 22. 21:20
 14/15 anonim válasza:
Nyugi én 21 éves vagyok és pontosan így vagyok vele. Nagyon már kitörni már ebből az egészből
2012. aug. 29. 22:22
 15/15 anonim válasza:

Próbálj meg jobb viszonyt kialakítani az osztálytársaiddal, ha még sulis vagy (ha esetleg nem vagy velük jóban). Foglalkozzál te is azzal ami őket érdekli, alkalmazkodj hozzájuk és akkor könnyebben tudsz majd velük ismerkedni. És utána jöhet majd a bulizás, meg a barátság stb. Vagy keressél magadnak szakköröket, tanfolyamokat, tanfolyamsulikat, sportfoglalkozásokat stb. ami érdekel téged ahol tudnál emberekkel ismerkedni. Ha a saját érdeklődési körödnek megfelelő helyekre jársz, könnyebben tudsz majd emberekkel is ismerkedni, mert a közös téma miatt így egyszerűbb.

Egy próbát megér.

2012. szept. 17. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!