Nincsenek céljaim. Egyedül vagyok ezzel?
Azon gondolkodtam, hogy az ismerőseim közül ki mit csinál szabadidejében. Amikor az jutott eszembe, hogy van, aki énekel, sportol, filmez egyszerre, egy kicsit ledöbbentem, hogy mindenre van ideje, amit szeret csinálni, és az is meglepett, hogy az én életemből hiányoznak ezek a dolgok. Nem tudom, hogy mivel szeretnék majd foglalkozni, semmi nem köt le. Igyekszem mindent kipróbálni, amit csak lehet, de nem vagyok képes semmit sem szenvedéllyel művelni, hosszútávon főleg nem. Egyik pillanatban ki se mozdulnék az ágyból, a másikban már indulnék hegyet mászni, tehát a hangulatom is elég változékony.
Ezzel mit lehet kezdeni? Esetleg ismerős valakinek a helyzet?
Ezzel sokan vagyunk igy szerintem
Mert végülis mindenkit érdekel valami,viszont sokszor még arra is lusták vagyunk, hogy a netten utána nézzünk
Mondok én neked egy jó hobbit és egyben feladatot is : szüntesd meg a lustaságod ! Nézz utána, a gyakorin is van elég ilyen kérdés, de az interneten még tutibb tippeket találsz a lustaság legyőzésére. Ha ez sikerül akkor a többi gyerekjáték lesz, mert szerintem téged sok minden érdekel, csak épp túl lusta vagy hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!