Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell ezen az oldalon...

Miért kell ezen az oldalon mindenkinek bunkónak lennie?

Figyelt kérdés

Most hirtelen egy példa a sok közül:

"kizárt hogy elengedném. Az eszem megáll hogy a mai gyerekek mit nem képzelnek magukról! 16 évesen még GYEREK!!!Jó nagy büdös pofon neki, aztán majd megtudja hova menjen 16 éves csitriként...."

Ezek az emberek ennyire buták és unintelligensek, vagy mi van itt? nem tudják magukat normálisan kifejezni? Szerintem szánalmas.

2010. szept. 17. 20:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%
Sajnálom, hogy szerinted mindenki bunkó. A válaszolók nagy százaléka ad rendes értékelhető választ. A kérdésnél amiből a válasz van, 11 válaszból ez az egy volt ilyen hangnemű. Érdekes, hogy egyből általánosítottál és minden válaszolót lebunkóztál.
2010. szept. 17. 21:17
 22/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom, te mit olvastál, de szerintem nézd át újra.

Nem az abban a kérdésben válaszolókat bunkóztam le. :)))) Szövegértés.. :D

2010. szept. 17. 21:18
 23/31 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
64%

Én is feltettem 1 kérdést, hogy miért nem hiányzom a szüleimnek és volt aki azt mondta:

Mert nem szerenek!

Nem kapom fel az ilyet biztos nagyon vicces kérdést tettem fel. Hahahaaa! Elintézve és kapott egy piros kezecskét. :-)))))

Ez a kislányos kérdés érdekelne, belinkelné valaki???

2010. szept. 17. 21:19
 24/31 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy örülök, hogy nem csak én vagyok így a véleményemmel, kérdező!

Amúgy belinkelem a kérdést, ahogy az egyik válaszoló kérte:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2010. szept. 17. 21:22
 25/31 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
70%
Köszi.
2010. szept. 17. 21:29
 26/31 anonim ***** válasza:
34%

Nem, te mindenkit lebunkóztál. Nézd meg a kérdésed.

"Miért kell ezen az oldalon mindenkinek bunkónak lennie?"

Vajon miért? Lehet, hogy azért, mert ha nem a kérdező szájíze szerint válaszolnak akkor csak bunkók lehetnek. ?

2010. szept. 17. 21:30
 27/31 A kérdező kommentje:
Gondolom az se zavar, hogy rajtad kívül mindenki megértette a kérdést.
2010. szept. 17. 21:31
 28/31 anonim ***** válasza:
20%

ma 21:29

Nincs mit. Bár régi kérdés, a mai napig fel tud zaklatni:S

2010. szept. 17. 21:32
 29/31 anonim ***** válasza:

amugy a piros kezecskére az ilyen bunkók csak jobban bepöccenek :S

a "kedvenc" válaszom ennél a kérdésnél: " Basszus, hogy neked mekkora marha nagy problémáid vannak! Most lepontozhattok, de nekem ez a vélemyénem és tudom, hogy nektek is!

Hányfkos a létrátok, 10? Csukd be a szemed, és másszál fel."

1 fóbiás embernek hogyan mondhat ilyet? BUNKÓ!

de ez a kérdés se volt semmi! gyesek koldulni,meg kur-vulni küldték a kérdezőt... :S

2010. szept. 17. 21:32
 30/31 anonim ***** válasza:
88%
Az eddig feltett kérdéseimre, mindig normális válaszokat kaptam. Ha volt köztük egy-két bunkó is az nem igazán érdekelt. Hiszen ez egy nyílt, anonim oldal, ha meg valakivel nagyon elszalad a ló, lehet jelenteni. Ahhoz, meg, hogy valakit lepontozzanak, nem kell bunkó választ adni, elég más véleményen lenni, mint az éppen jelenlevő többség. Bizony van néhány kérdés, aminél a kérdező kérdez, de sem választ, sem megoldást nem szeretne igazán, csak sajnálatot, szánalmat. S ez a "szánalom keltő" makacsság egy idő után a legtürelmesebb válaszolóknál is kiveri a biztosítékot. Olyat is láttam már amikor a kérdező elfelejtett kijelentkezni és a saját kérdésére válaszolt. Na ez is szép volt...
2010. szept. 17. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!