Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell ezen az oldalon...

Miért kell ezen az oldalon mindenkinek bunkónak lennie?

Figyelt kérdés

Most hirtelen egy példa a sok közül:

"kizárt hogy elengedném. Az eszem megáll hogy a mai gyerekek mit nem képzelnek magukról! 16 évesen még GYEREK!!!Jó nagy büdös pofon neki, aztán majd megtudja hova menjen 16 éves csitriként...."

Ezek az emberek ennyire buták és unintelligensek, vagy mi van itt? nem tudják magukat normálisan kifejezni? Szerintem szánalmas.

2010. szept. 17. 20:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
igen,én is legutóbb feltettem egy kérdést,ami már hetek óta aggaszt.lényegében nem tudok dönteni,hogy a barátomat vagy a hivatásomat válasszam: erre jönnek sorra a bunkók,hogy miért nem lehet dönteni,meg hogy evidens,hogy a barátját választaná,satöbbi...de nekem ez nem ilyen egyszerű...meg lehetne érteni szerintem azért...egy kicsit legalább.
2010. szept. 17. 20:51
 12/31 anonim ***** válasza:
30%
na ne mondjuk már, hogy 2010ben nem bunkóság és primitívség elintézni azzal, hogy két büdös nagy pofont a kölyöknek, ha valamit szeretne.
2010. szept. 17. 20:54
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
A válasz bunkó volt, de ez csak a gazdáját minősíti. Nem kell vele foglalkozni.
2010. szept. 17. 20:56
 14/31 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenhol ilyenek az emberek, nem csak ezen az oldalon.. :(
2010. szept. 17. 20:57
 15/31 anonim ***** válasza:
Sokfélék vagyunk, sokféleképpen fejezzük ki magunkat. Van, akinek a 16 éves leány csitri, fruska, mert hozzá képest még nagyon fiatalka. És bizony a nagy büdös pofon, egy dühös pofont jelent. Valamiért a válaszoló úgy gondolta, hogy az a kislány/nagylány megérdemelné a maflást. Láttam ennél sokkal durvább megnyilvánulást is ami tényleg bunkó volt.
2010. szept. 17. 20:59
 16/31 anonim ***** válasza:
46%

"Miért pont "jó nagy büdös pofon"-t kell írni? Miért nem elég az, hogy pofon? Miért csitri? Miért nem lány?"

Mert ez nem az irodalmi szakkör. Itt stílusok keverednek, és ő épp így adta elő. Ha a büdös nagy pofon helyett azt írja: "Jól meg kell nevelni", az nem adja vissza a mondat hangsúlyát. A hangsúly azon van, hogy már tenni kell valamit azokért a szuperliberális maszlagban nevelt lányokért, akiknek esélyük nincs a való világban azzal az idióta mentalitással, amit a média tanít nekik. Ha pedig a szimpla nevelésre szemtelenség a válasz, akkor jöhet a büdös nagy pofon.

Csitri = beképzelt kis takony 0 élettapasztalattal de akkora pofával, mint ide az óceán. Ugyancsak kihangsúlyozásra való, mint a legtöbb káromkodás is.

A bunkó, paraszt stílusban megírt, de igaz tartalmú, őszinte komment az értékes. A semmitmondó, témához nem tartozó pedig értelmetlen.

Kérdés: Miért hülye az anyám?

Válasz1: Mert egy b@rom f@sz hálátlan gyereke van.

Válasz2: Karaj.

Melyik a jobb válasz?

Kérdés: A karomon elkezdett kinőni egy fül, mit csináljak?

Válasz1: Takarodj orvoshoz.

Válasz2: Kenegesd aloe verával.

Ésatöbbi....

2010. szept. 17. 21:00
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Mert itt névtelenül ki tudnak osztani másokat és azt hiszik ettől jobbak lesznek. A való életben nem mernek pofázni itt persze mindenki tud mily meglepő.
2010. szept. 17. 21:02
 18/31 A kérdező kommentje:

Ha ez neked a normális, akkor sajnállak. Nálam nem ez a normális...

És nem tudom miért beképzelt kis takony az a lány, főleg, hogy az anyukája írta ki a kérdést, hogy kimehet-e a lánya Angliába.

2010. szept. 17. 21:02
 19/31 anonim ***** válasza:
57%

Ezt én sem tudom ép ésszel felfogni. Szánalmas, gerinctelen embernek tartom az ilyet.

A "kedvenc" példám egy olyan kérdés, amire meglehetősen sok válasz érkezett, amikor a 12 éves kislány kiakadt azon, hogy a nemtörődöm anyja a lányka ajándékba kapott pénzéből vett magának bagót. A szívem szorult össze, amikor azt a szomorú, megkeseredett kislányt támadta az a sok keselyű... Szánalommal vegyes lenézéssel fordulok az ilyen emberek felé. A kislánynak felajánlottam a segítségem, az már csak rajta áll, hogy igénybe veszi-e.

Szerintem az ilyen bunkó, haszontalan embereket el kéne innen tiltani. Nyilvánvaló, hogy senkinek sem akarnak segíteni, csak levezetik a dühüket, élvezik, hogy belekötnek másokba (már az is "versenyszerű", hogy minél előbb 0% legyen a hasznosságuk, és ezért mindent bevetnek. Inkább nem kommentálom).

Egyszerűen őket minősíti, hogy nem tudnak kulturált emberként viselkedni.

2010. szept. 17. 21:07
 20/31 A kérdező kommentje:
Én is olvastam azt a kérdést, és teljesen egyetértek veled!
2010. szept. 17. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!