Meg akarnak verni?! Mert lentebb leírom
Figyelt kérdés
A gyerek meg akar verni , mert mikor volt 8-9 éves akkor nagyon megvertem és nemrég mondtam az egyik osztálytársának , hogy megvertem régen és mondták neki is és akkor mondja , hogy nem igaz (pedig igen mert látták többen is)és mindenkivel üzen , hogy kinyuvaszt meg stb. Ő 3 éve kickboxol én vagy 3 éve boxoltam 1 jó hónapot ő 12 . Ő vagy 50 kiló. 12/50/F2010. szept. 13. 22:09
1/10 anonim válasza:
A történetben hány szígánj szerepel?
3/10 anonim válasza:
kerüld el a verekedést próbáld meg megbeszélni vele a dolgot:)
Írj majd a kommentbe mi volt.:)
4/10 anonim válasza:
Ha cigány = verd agyon és fuss
Ha fehér = verd agyon és köpd arcon (esetleg tépd le a gatyáját)
Ha sárga = fuss
6/10 anonim válasza:
Igen, megakarnak verni - te is mondtad. Mi itt a kérdés? Várj, kitaláltam. Hogy mit csinálj? Ööö, amit az utolsóelőtti írt. xD
7/10 anonim válasza:
Vágd el a nyakát, dobj molotovot a házára még nem vagy büntethető, simán megúszod...
Bakker csak vicc volt, meg ne csináld! XD
A lényeg az, még ha laposra ver is, NE HAGYD MAGAD! Megölni nem fog, a monoklik meg gyógyulnak és nem leszel csicska. Látszódjon rajta, hogy kapott ő is rendesen. Amúgy egy jó kis bunyó edzi a testet-lelket, jellemet. Ettől csak több leszel. No para, hajrá!
8/10 A kérdező kommentje:
cigány :S
2010. szept. 14. 14:58
9/10 A kérdező kommentje:
Régen haverok voltunk de pár éve vége.Ja és a szomszédunk.
2010. szept. 14. 14:59
10/10 A kérdező kommentje:
22:29 Rám küldi a haverjait. Az én haverjaim besegítenek , ha kikapok akkor: - A tesóm 2és fél évvel idősebb nálam most ment koliba nincs itthon. Ő kurv@ra jól verekszik álló helyzetbe átrúg fölöttem vagy 10-szer (pedig 155 vagyok(tesóm meg 163 körül)) Lerendezi ha történik valami.
2010. szept. 14. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!