Nem akarnak kifizetni egy munkát, amin egy hete dolgozom?
A munka nem rossz, tokeletesen megcsinaltam a latvanyterveket. Csupan "nem tetszik" a megrendelonek. Szeretne ha itt ott kicsit jobban csillogna, maskepp tukrozodne, en meg megmondtam neki h ez nem az apple. Ha kifizeti megcsinalom, de ennyiert ezt kapja (ami amugy kivalo minosegi munka) es kesz.
Erre huzza a szajat es meg azt sem akarja kifizetni amit megbeszeltunk. En osszeverem...........
Mondom megmondtam neki, h 20 ezerert ikyen rajzokat kap, ha 100 at kifizet en hajlando vagyok olyan munkat vegezni, h meg a legyek labnyomai is latszanak a rajzokon. De egy render 4 ora en meg mar 5 ejszakat dolgoztam vegig.........
Es mondom, most mar ezt sem akarja kifizetni. Mit lehet tenni?
ha nincs szerződésed... tegyél még rá egy kis csillogást, másképp tükröződést. Lehet, hogy egy kicsit csicsásabb kell, vagy csak erősebb színek, a monitoron szebben csillog, mit kinyomtatva..(mivel készítetted?)
na,de ne verekedj azé'
Tudom, hogy most már tök mindegy, de az elején tisztázni kellett volna, hogy mit mennyiért kaphat meg. És példákkal illusztrálva.
Amúgy sünt a fenekébe az ilyen megrendelőknek.
Én is szívtam már velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!