Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek a duci lányokon...

Szerintetek a duci lányokon mi az izgató?

Figyelt kérdés
Titeket megfognak a husis nők,ha igen mi fog meg bennük először? Esetleg ha szép az arca egyből megfog ? Számít a kűlső?

2021. dec. 14. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
99%
Van olyan nő, akinek nagyon jól áll, jobban is mint a soványság. De általában nem azok szépek, akikről csöpög és lóg a mértéktelen háj.
2021. dec. 14. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
30%

Ha normalis testkepuk van, es 100+ kilosan nem 'ducinak' meg 'husisnak' definialjak magukat. A tulsuly, avagy a koverseg ha jobban tetszik sokfele gondot okoz es nem, nem 'egeszseges', hanem szo szerint roviditi az eletet.

Semmi 'izgato' nincs egy elhizott, mindenhol zsirparnakkal megrakott noben, mint ahogy egy pocakos, rengo tokaju ferfiban sem.

2021. dec. 14. 22:31
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
90%

Engem egy itteni duci csaj fogott meg.

Inkàbb a husi kategória, kis pocival, elképesztő méretű cicikkel. Arcra teljesen àtlag, de baromira vonzó volt.

2021. dec. 15. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Miért, a sovány lányokon mi az izgató?

Ugyanúgy, a molettebbeken is lehet vonzó valamilyen tulajdonság, mint pl. szép arc, formás láb, nagy mell, stb. Meg lehet vonzó az is, ha egyenként megnézve egyik alkatrésze se különös, de úgy egészében nézve a lányt, minden nagyon arányos és összeillő. Ez a soványaknál is így van.

2021. dec. 15. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Én is telt lány vagyok,mindig is az voltam ez genetika,ezt úgy nevezném hogy nem hájas kövér,arányosan telt,mondjuk kicsit érdekes mivel a telt lányoknak általában nagy mellük van,énis mindig szerettem volna nagy melleket:( de nekem kicsi,a fenekem meg nagy:) meg inkább combba vagyok erősebb. Ez vagyok én egy süllyedő hajó...:D bocsánat ezt muszály volt mindig ez jut eszembe.:D
jan. 15. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Ennek semmi köze nem volt a kérdéshez.

A kérdés férfiakhoz szól inkább vagy akár aki lmbtq-s, hogy mi izgató szerintük egy duci lányban, és nem feltétlen a nagy mellű nőkre gondolok ez alatt hanem olyanokra akiken van esetleg plusz 30 kilo is akár de alig látszik rajtuk :)

jan. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!