Más is érzi azt,hogy nem ebbe a világba való és nem tud beilleszkedni a felnőtt életbe?
9/
TB-s pszichológushoz járok.Hát igen sok dolgot nem birok elfogadni meg feldolgozni régen minden jobb volt.
10/
Megpróbálom
11/
Nem jó menekülni nem ér semmit én is teszem pedig csak máshogy,számítógép,filmek ilyesmi de mikor visszatérek szar a valóság.Meg örökké sem lehet mert akkor éhen hal az ember.
11 vagyok
Akkor úgy menekülj hogy a valóságban maradsz. Lehet gyakorolni meditációt, és egyszerűen a jelenben maradni, felesleges gondolkodás nélkül.
Amúgy meg miért zavar ha éhenhalsz? Hiszen céloztál rá hogy nem félsz a haláltól :)
15/
Próbálkoztam meditációval de ki ki maradozott nem mindennap. Nem tudom lehet az automatikus életösztön
16/
A munka sem megoldás nem egy embert tudok lelki problémákkal küzd és bele temetkezik a munkába nem jobb neki csak menekülni próbál.
Azért megpróbálhatod ezt is.
Nem kell túlzásba vinni, de a munkában néha meg lehet találni az örömödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!