Más is érzi azt,hogy nem ebbe a világba való és nem tud beilleszkedni a felnőtt életbe?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 13:48
1/20 anonim válasza:
Ha nem ebbe,akkor melyikbe?! Ezek felesleges gondolatok. Vagy élsz elfogadva ezt,vagy megölöd magad. Nyilván utóbbi ne történjen meg
2/20 anonim válasza:
alkalmazkodás az evolúció alapja.
Konkrétan mibe nem tudsz beilleszkedni? Vagy inkább nem is akarsz?
3/20 anonim válasza:
Én is ezt érzem
Nem találom a helyem
5/20 A kérdező kommentje:
1/
Néha elgondolkodom az utóbbin
2021. dec. 7. 14:59
6/20 A kérdező kommentje:
2/
Nem tudom minden olyan furcsa
2021. dec. 7. 14:59
7/20 A kérdező kommentje:
3/
Én is céltalanul nem élek csak létezek.Sokszor már úgy érzem nekem nem szabadna élni mert semmi haszna az emberiségnek belőlem.
2021. dec. 7. 15:00
8/20 A kérdező kommentje:
4/
Járok de igazán nem sokat ér
2021. dec. 7. 15:01
9/20 anonim válasza:
Ez azért lehet, mert ma elég gyorsan változik a világ, és amit gyerekkorodban megszoktál, az már sok minden másképp van.
Mondom: pszichológus tud ilyenkor segíteni.
TB alapon is mehetsz.
10/20 anonim válasza:
Akkor beszéld meg vele ezt is, hogy te nem érzed hatékonynak.
Megbeszélitek, aztán vagy változtatni fog, vagy pedig ajánl másikat, aki jobb lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!