Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy van ez mlm ahol nem kell...

Hogy van ez mlm ahol nem kell dolgozni és jön a pénz?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan mlm hirdetést látok ahol azt írják,hogy

"Online Üzlet újragondolva-Mesterséges intelligenciával

Csatlakozz hozzám vasárnap délelőtt és hallgasd meg élőben az én előadásomban azt az áttörő lehetőséget, ami új szintekre emeli a network marketinget és úgy általában a csapat építést. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy kifejlesztettünk egy olyan tehcnológiát, ahol a mesterséges inteligencia és egy profi marketing csapat végez el minden munkát helyettünk? Túl szép, hogy igaz legyen? Igen az, mert mi vagyunk ebben az elsők!!! Na ne én csináltam, hanem a cég, amelyet képviselek, és ami már 8 éve sikeresen és becsületesen működik és látszólag hosszú távra tervez mostani, új innovációjával."

Szóval elméletileg beregisztrál az ember a mesterséges intelligencia meg dolgozik helyette,nekem mindig azt mondják a kutya se szarik ingyen akkor most mégis van munka nélkül pénz?

2021. nov. 17. 18:50
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Egyszer már bele botlottam ilyen dubai fos cuccba még pedig annak idején a dubli én azóta nem tudok hinni ezekben a dolgokban.Hál isten nem buktam sokat pont egy gyenge időszakomban voltam jött a szöveg a dubli mekkora befektetés meg majd lehet menni dubaiba meg online áruház webiroda utazások tőzsdére menetel ez mondjuk igaz is volt de szinte semmit nem értek a részvények és el is tűnt a cég.Valami Michael Hansen volt a kitalálója és ki is derült volt már sikkasztási ügye még meg több millió dolláros.
2021. nov. 21. 18:26
 32/40 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem hogy a bitcoint miért nem jobb direktbe megvenni?
2021. nov. 21. 19:34
 33/40 A kérdező kommentje:

32/

Ezt nem tudom.Most egy másik mlm előadást nézek már a sokadik sikeres ember bla bla bla ausztriából haza jöttek jól kerestek és most itthon keresik meg ugyan ezt a pénzt csak szabadok bla bla bla.

2021. nov. 21. 21:05
 34/40 A kérdező kommentje:
Meg is van mi az amit most nézek sokadjára is már az Amway
2021. nov. 21. 21:12
 35/40 anonim ***** válasza:
Az embernek komoly, sok évtizedes múltja van nem valószínű hogy most fog osszeomolni...
2021. nov. 22. 06:44
 36/40 anonim ***** válasza:
Az AMWAYnak komoly, sok évtizedes múltja van nem valószínű hogy most fog osszeomolni...
2021. nov. 22. 06:45
 37/40 anonim ***** válasza:
Persze, megél a tűzbe hozott droidokból.
2021. nov. 22. 06:49
 38/40 anonim ***** válasza:
Nem egészen, érdemes lenne rendesen utána nézi. Ennyire nem kéne hülyének néznek az embereket.
2021. nov. 22. 08:03
 39/40 anonim ***** válasza:
*nézned
2021. nov. 22. 08:03
 40/40 anonim ***** válasza:
Lehet csodálkozni fogsz, de a hülyeségnek is komoly elmélete van már, amiben alapvetés, hogy nem korrelál szinte semennyire a képzettséggel vagy az intelligenciával. Tudsz kutatni önállóan gondolom.
2021. nov. 22. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!