Hogy van ez mlm ahol nem kell dolgozni és jön a pénz?
Egyre több olyan mlm hirdetést látok ahol azt írják,hogy
"Online Üzlet újragondolva-Mesterséges intelligenciával
Csatlakozz hozzám vasárnap délelőtt és hallgasd meg élőben az én előadásomban azt az áttörő lehetőséget, ami új szintekre emeli a network marketinget és úgy általában a csapat építést. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy kifejlesztettünk egy olyan tehcnológiát, ahol a mesterséges inteligencia és egy profi marketing csapat végez el minden munkát helyettünk? Túl szép, hogy igaz legyen? Igen az, mert mi vagyunk ebben az elsők!!! Na ne én csináltam, hanem a cég, amelyet képviselek, és ami már 8 éve sikeresen és becsületesen működik és látszólag hosszú távra tervez mostani, új innovációjával."
Szóval elméletileg beregisztrál az ember a mesterséges intelligencia meg dolgozik helyette,nekem mindig azt mondják a kutya se szarik ingyen akkor most mégis van munka nélkül pénz?
"akkor most mégis van munka nélkül pénz?"
En csak szovegelest lattam, de penzt sehol :)
Egyébként ez ellent mond annak a szokásos mlm dumának,hogy ha rendesen dolgozol jól tudsz vele keresni ha nem dolgozol akkor nincsen pénz.Erre itt van,hogy nem kell csinálnod semmit majd a mesterséges intelligencia megcsinálja helyetted...
Ja és felülírja majd azt is mikor valaki mondja,hogy csinálta az mlm-et de nem tudott vele jól keresni abba is hagyta és akkor mondják,hogy azért nem keresett jól mert nem tett bele száz százalékot ilyenkor jöhet a kifogás de hát a mesterséges intelligencia dolgozott helyettem :D
Az ilyen hirdetések két dologra jók:
1: az adataidat megszerezni,
2: ha igazi, valódi balek vagy, akkor beépíteni valahova, ahol folyamatosan le lehet húzni.
Ezek már nem azok a klasszikus MLM rendszerek.
A hagyományos MLM-ben van kézzel fogható termék vagy szolgáltatás, annak az eladási árából osztanak vissza a tagoknak. A pénz útja egyértelműen visszakövethető.
Ezeknél az újaknál már nehéz visszakövetni a pénz útját. Nem is igazán MLM rendszerek, csak annyiban hasonlít, hogy az alattad levő emberek NYERESÉGÉBŐL kapsz te is egy bizonyos százalékot.
Úgy lehet könnyen megkülönböztetni, hogy ezeknél általában mindig be kell tenni valamennyi pénzt és az majd dolgozik helyetted.
(pénzt munkával és/vagy pénzzel lehet csinálni)
A piramisjátékoknál a később csatlakozó tagok befizetéseit osztják szét felfele. Ezért buknak össze igen hamar. Ezek az új "MLM" rendszerek viszont tovább fent tudnak maradni, mert nem feltétlenül csak a csatlakozási díjakból származik a bevétel. Pl egyre elterjedtebbek a kriptovaluta alapú "MLM"-ek.
A kérdező valószínűleg az AI-marketing nevű cégre gondolt a kérdésében. Nehéz megmondani, hogy mi van ott a háttérben. Állítólag úgy működik, hogy szerződésben állnak különböző cégekkel (Pl Decathlon, Walmart), akik reklámozni szeretnének. Viszont nem fizetik ki előre a reklámköltségeket, hanem az "MLM" cég tagjai fizetik. Ha valaki egy ilyen reklám hatására vásárol, akkor a vásárlási összeg egy bizonyos százalékát megkapja az AI-marketing cég, egy másik százalékát pedig a tagok. Így elvileg mindenki jól jár. Ez így elméletben szépen hangzik, viszont nem lehet belelátni a cég működésébe, így nehéz megmondani, hogy valóban reklámoznak-e, vagy csak szétosztják a már befizetett összegeket. Rizikós.
A másik új fajta "MLM" a kripto-valutákkal foglalkozik. Ez nagyon rizikós. Most ugye mindenki be van indulva, hogy miért nem vett annak idején Bitcoint... most már nincs rá pénze, ezért beszállnak más kriptovalutákba. Ami vagy bejön, vagy nem. De inkább nem :)
Aki meg ássa bele magát alaposan a témába, az inkább kerülje el az összes fajta MLM-et :)
@ 14:47
Viszont csillagászati árú "belépőcsomag árakkal" balekot is nehezebb találni akit be lehet rá palizni.
6/
Engem is elgondolkodtatott ez a mesterséges intelligencia duma lehet azokat fogják meg aki semmit csinálva akar tényleg pénzt keresni?
Bingo!
De még az is kell, hogy elég buta is legyen hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!