Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy van ez mlm ahol nem kell...

Hogy van ez mlm ahol nem kell dolgozni és jön a pénz?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan mlm hirdetést látok ahol azt írják,hogy

"Online Üzlet újragondolva-Mesterséges intelligenciával

Csatlakozz hozzám vasárnap délelőtt és hallgasd meg élőben az én előadásomban azt az áttörő lehetőséget, ami új szintekre emeli a network marketinget és úgy általában a csapat építést. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy kifejlesztettünk egy olyan tehcnológiát, ahol a mesterséges inteligencia és egy profi marketing csapat végez el minden munkát helyettünk? Túl szép, hogy igaz legyen? Igen az, mert mi vagyunk ebben az elsők!!! Na ne én csináltam, hanem a cég, amelyet képviselek, és ami már 8 éve sikeresen és becsületesen működik és látszólag hosszú távra tervez mostani, új innovációjával."

Szóval elméletileg beregisztrál az ember a mesterséges intelligencia meg dolgozik helyette,nekem mindig azt mondják a kutya se szarik ingyen akkor most mégis van munka nélkül pénz?

2021. nov. 17. 18:50
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

19/

Mondjuk a nő sem csak ebben a cégben van benne felsorolt még vagy 3-mat.Meg ő ugye külföldön lakik valami szigeten vagy hol neki becsődöl valószínű nem okoz gondot de egy kis magyar embernek az élete is rámehet erre a pár százezer forintra is ha utolsó reményében kaparta össze rá az utolsó filléreket.

2021. nov. 21. 14:24
 22/40 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem az egész élet egy fos piramis játék
2021. nov. 21. 14:25
 23/40 anonim ***** válasza:
Különbség MLM és Piramis játék között, elég nagy különbség.
2021. nov. 21. 14:58
 24/40 anonim ***** válasza:

"Különbség MLM és Piramis játék között, elég nagy különbség."

Annyira sok a különbség, hogy számtalan esetet láttunk már rá, ahol igazából illegális piramisjáték folyt, de úgy tudtak működni egy ideig, hogy legális MLM cégnek próbálták magukat kiadni.

2021. nov. 21. 15:03
 25/40 anonim ***** válasza:
Tele van a világ olyasmikkel hasonlítanak valami másra. Ez elég gyenge ellenérv.
2021. nov. 21. 15:15
 26/40 anonim ***** válasza:
Először azt írtad hogy " elég nagy különbség" most meg már "hasonlítanak valami másra". Akkor döntsük már el végre hogy mi van. :D
2021. nov. 21. 15:23
 27/40 anonim ***** válasza:
Igen, nagy a különbség de vannak hasonlóságok is. Nehogy már az MLM legyen azért a hibás mert egyes emberek felszínesek. Milyen érdekes akárhány olyan eset is van, amiről írsz, akik utána néznek azok nem dőlnek be...
2021. nov. 21. 15:28
 28/40 anonim ***** válasza:

Mikor a TikTok-ról kilettek tiltva az MLM és piramisjátékok népszerűsítése, akkor ezt a kettőt így egymás mellett egy lapon említve volt a közleményben.

Nyilván csak véletlen.

Mikor ilyen kamusikervállalkozók az instán népszerűsítenek valami homályos nagyszerű üzleti lehetőséget mindig nyomják hogy "nem mlm, nem ingatlanügynökösködés, nem piramisjáték, nem pénzügyi értékesítés".

Ez is biztos csak véletlen.

Minnyájan tudjuk ezt. Hiába legalább is az MLM ugyan úgy egy ilyen lenézett szánalmas gagyisztika az egész, ahol javarészt az emberek átbaszásáról szól a történet.

2021. nov. 21. 15:57
 29/40 anonim ***** válasza:
Nem véletlen. Ezt tájékoztatásnak nevezik mikor valamiről valamit elmondanak
2021. nov. 21. 16:19
 30/40 A kérdező kommentje:

28/

Most találtam valami új cuccot egyszer már megkerestek vele ilyen bitcoint téma de megint szerintem valami új kitalált ami lehet megy egy darabig.Valami dubai királyi garanciával menő üzlet.Szerintem ez az https://www.youtube.com/watch?v=ZPaE1UfVse8

Olyan gagyin hangzik ez a dubai herceg engedélyével vagy mi a tököm duma https://www.youtube.com/watch?v=ZPaE1UfVse8

2021. nov. 21. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!