Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy van ez mlm ahol nem kell...

Hogy van ez mlm ahol nem kell dolgozni és jön a pénz?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan mlm hirdetést látok ahol azt írják,hogy

"Online Üzlet újragondolva-Mesterséges intelligenciával

Csatlakozz hozzám vasárnap délelőtt és hallgasd meg élőben az én előadásomban azt az áttörő lehetőséget, ami új szintekre emeli a network marketinget és úgy általában a csapat építést. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy kifejlesztettünk egy olyan tehcnológiát, ahol a mesterséges inteligencia és egy profi marketing csapat végez el minden munkát helyettünk? Túl szép, hogy igaz legyen? Igen az, mert mi vagyunk ebben az elsők!!! Na ne én csináltam, hanem a cég, amelyet képviselek, és ami már 8 éve sikeresen és becsületesen működik és látszólag hosszú távra tervez mostani, új innovációjával."

Szóval elméletileg beregisztrál az ember a mesterséges intelligencia meg dolgozik helyette,nekem mindig azt mondják a kutya se szarik ingyen akkor most mégis van munka nélkül pénz?

2021. nov. 17. 18:50
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

10/

Facebook csoportokban nyomatják páran ,mondjuk én nem sokat nézek ki belőlük kinézet alapján.

2021. nov. 18. 22:06
 12/40 anonim ***** válasza:

" lehet azokat fogják meg aki semmit csinálva akar tényleg pénzt keresni?"

Mindig is erről szólt. Hogy a könnyű pénz ígéretével próbálták behintáztatni az embereket. Aztán most hogy már egy csomó ember csalódott, mert a könnyű pénz nem nagyon jött neki soha, izomból visszakoznak hogy "hát ebbe is bele kell tenni a sok időt meg energiát meg kitartást mint bármi más vállalkozásba".

Közben meg ugyan úgy kábítják a népet, hogy nem baj ha most csak egy gyárimunkás vagy, ezzel egyszerűen pár év alatt a sokszorosát keresheted.

2021. nov. 18. 22:08
 13/40 A kérdező kommentje:

12/

Igen ez a szomorú sokszor a pénzre építik a kerítő mondandójukat fura,hogy a termékekre nincsen idő pedig ők nem a pénzért csinálják :D Kivétel aki csak a pénzért csinálja.

2021. nov. 19. 21:58
 14/40 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne Csak sajnálom az időt a leellenőrzésére anélkül viszont nem kezdem el
2021. nov. 20. 21:35
 15/40 A kérdező kommentje:

14/

Egyre többen reklámozzák az tény

2021. nov. 21. 04:34
 16/40 anonim ***** válasza:
Az a gondom ezzel hogy valóban nagyon jól hangzik. De attól még lehet lehúzás is. Most akkor bele kell mélyéről, megérteni a szabályokat, ki tudja mennyire lehet ténylegesen mindent megtudni és mi fog közben vagy utólag kiderülni satöbbi. És mivel vannak saját ügyeim mi is, olyanokat amiket már kiismertem inkább azokkal foglalkozom.
2021. nov. 21. 07:29
 17/40 anonim ***** válasza:
Mélyéről=mélyedni
2021. nov. 21. 07:29
 18/40 A kérdező kommentje:
Na itt valami sunmoney napelemes cégről van szó ahol pl mesterséges intelligenciáról beszél a nő.Csak egy kis pénzbe kerül a mesterséges intelligencia program vásárolni kell egy üzleti licencet 500 euro aztán esolar digital programot 635 euro aztán azt mondja nincs több költség és a rendszer innen automatán fog dolgozni helyettünk ja de csapatot is kell építeni hogy még több pénzt keressünk.
2021. nov. 21. 13:41
 19/40 anonim ***** válasza:
Na ja nem kell semmit csinálni, csak befizetni a pénzt, meg hozni még több ember magad alá akik szintén befizetik a pénzt. De hát ez nem piramisjáték ám! xD
2021. nov. 21. 13:58
 20/40 A kérdező kommentje:

19/

Azt mondja a nő régi megbízható cég és mikor befizetsz akkor a rendszer automatikusan termeli a wattokat nekünk lehet magas hozam felé tendálni vagy van olyan,hogy életed végéig 1000 eurót biztosít a program automatikusan már ha életem végéig kitart és nem megy csődbe vagy ilyesmi.Bár azt mondják a megbízható cégek nem szoktak csődbe menni mert van már 30 éves mlm cég is állítólag.

2021. nov. 21. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!