Gimis lányok! Ha teherbe esnétek, takarnátok a pocakotokat? /ha már szembetűnő/ vagy nem foglalkoznátok a csípős megjegyzésekkel?
Figyelt kérdés
A véleményeteket is leírhatjátok evvel kapcsolatban.2010. szept. 2. 18:25
1/3 anonim válasza:
Ha jobban belegondolok, nem takargatnám. Egyrészt a hülye is észreveszi, másrészt ha később derül ki, amikor már egyre aktuálisabb az úgy, akkor csak még rosszabb lesz...
2/3 anonim válasza:
Gimis koromban nem tartanám meg a gyereket, mert nem vagyok magam ellensége, nem vágom haza az életem.
De ha megtartanám a gyereket, akkor miért takarnám? Ha képes vagyok megtartani, akkor valószínűleg nem is szégyellem.
3/3 anonim válasza:
Nem takarnám. A csípős megjegyzéseket pedig vagy elengedném, vagy visszaválaszolnék rájuk (attól függ milyen jellegű és kitől jön...). De ez a te gyermeked, és akárhogy is jött, a sajátod, szeresd! Légy büszke rá, és ha néha nem is nagyon megy, ezt az idegeneknek nem kell látniuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!