Miért az az idegesítő, aki csak meg akarja magát védeni a bunkó és sértő megjegyzésekkel szemben?
Azt nem értem, hogy ha valaki bántó megjegyzést tesz rám, és én visszaszólok neki, és kialakul egy kisebb vita, akkor miért én vagyok az idegesítő??? Én olyan típus vagyok, aki úgy bánik az emberekkel, ahogy azok bánnak velem. Sajnálom, de engem ne sértegessen senki, főleg akiről egyértelmű, hogy az adott témáról halvány lila ibolyája sincs.
Biztos egyébként, hogy én csinálom rosszul, és nem kellene lealacsonyodnom az ilyen piti emberekhez, de túl heves vérmérsékletű vagyok.
Járt már valaki ezen az oldalon hasonló módon? Ti hagytátok/hagyjátok magatokat megsérteni?
én:)) marhára örültem neki,hogy szülés után pár nappal jöttem újságolni a hírt,hogy meglett a baba,itt mg látom,hogy oltogatnak,holott tudták,hogy akkor szültem:/
ne foglalkozz velük, sok a tahó és nagy az istne állatkertje
Én rendszeresen kerülök ilyen helyzetbe, amiről te beszélsz, kérdező. Vagyis csak kerültem régebben, de néha még most is, bár egyre ritkábban. Beszólnak nekem, én meg visszaszólok (megvédem magam magyarul) és én leszek a bunkó. Sokszor úgy érzem, mintha az emberek süketek és vakok lennének körülöttem. Mindenki rondán néz rám, ha elküldök valakit melegebb éghajlatra, hogy milyen primitív vagyok, stb. - de azt senki nem hallja meg, hogy fél perccel ezelőtt engem küldtek el? Amit a másik mondott azt meg sem hallották? Azt senki nem vette észre, hogy nem én kezdtem az egészet?
Szóval sokszor felhúztam már magam az emberek hülyeségén. De rájöttem, hogy nem érdemes, a tömeg ilyen volt, ilyen is marad - nem az esze, hanem az ösztönei (állati ösztönei) vezetik. Akinek nem vagy szimpatikus, teljesen mindegy mit mondasz, úgyis benned keresi a hibát, nem a másikban.
Köszi a válaszokat!
Megfogadom a tanácsot, és inkább nem reagálok semmit. Bár most is kicsapták a biztosítékot... Most azért szólt be valaki, mert azt mertem mondani, hogy bármennyire imádom az állatokat, nekem mindennél fontosabb a kisbabám. És ha nem lenne más megoldás, igenis elpasszolnám a kutyát. Ez egy elméleti kérdés volt egyébként, mert nincs kutyusom...
Erre inkább nem válaszolok, mert megint én leszek a bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!