Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy legyek. Fittebb? :Sbővebb...

Hogy legyek. Fittebb? :Sbővebben lent

Figyelt kérdés
most megyek 11-be és tavaly nagyon rossz volt az egész évem mert CSAK 8-9óráim voltak és vonattal jártam be és az utolsó órákon olyan fáradt voltam mindig hogy aludni is képes lettem volna ha adtak volna egy párnát..mire hazaértem mindig volt kb 16.20fele értem haza vagy 17.10körül és csak annyiból állt az egész hétköznapom,hogy suli,kaja,tanulás,(este 7kor..nálunk szabály:S)fürdés,tv/net.. és a nyomasztó fejfájás is gyakran volt mikor 9 órám volt mert csak tanulás tanulás tanulás.. és hiába tanultam legtőbbször nem bírtam mer már a suliba is 8-9órán keresztül figyelni ..az agyam tisztára elfáradt ..és én már az érettségi miatt nagyon aggódom mert jövőre fogok és szeretnék jól tanulni de így nem megy ilyen sok óra mellett mert pihenni nincs időm és megőrülök..gyakran aludtam el este 7kor annyira fáradt voltam pedig este 9kor aludtam és reggel 5.55kor keltem mindig..tudnátok bármit javasolni amitől,hogy is mondjam..fittebb lennék?ne lennék fáradt..és ne lenne az egész napom nyomasztó.. vagy mit csináljak/ne csináljak mikor hazajövök,hogy tudjak tanulni?:S:S
2010. aug. 30. 20:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!