Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátom barátja? :SBővebben.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátom barátja? :SBővebben.

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 3 éve jártam egy fiúval.Akkor 18 éves voltam és nem voltam felkészülve a szexre,6 hónapig jártunk,aztán megcsalt. Így elhagytam.

Nagyon megviselt az egész mert életembe akkor voltam szerelmes úgy igazán.. a sztorihoz hozzá tartozik hogy a srácnak volt egy barátja,és viszonylag sokat lógtunk együtt,mindig is kijöttem vele,de ugye ahogy vége lett a kapcsolatomnak vele is megszakadt a kontakt.

Pár napja felkeresett és jót beszélgettünk.(azóta is minden nap) Nekem nagyon furcsa ez az egész,mert bár 3 éve történt előtörtek bennem az emlékek,meg hát mégis a volt barátom barátja...attól is félek hogy hasonló mint a barátja(madarak tolláról ember barátjáról-> nagyon igaz tud lenni!,és össze-vissza hazudozik..

szerintetek?

2011. aug. 4. 09:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű dolog...:) Először is tudakold meg, hogy miért is keresett fel. Ha ennyire felszakítja a sebeket, szerintem ne beszélj vele.Inkább keress valakit, aki "új" és nem emlékeztet a múltra.:)
2011. aug. 4. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez a kijelentésed(madarak tolláról ember barátjáról) nem minden esetben lehet igaz. Én elég sok ellenpéldát tudok. Bár lehet, hogy a te esetedben mégis igaz.

Amúgy szerintem is kérdezd meg miért is keresett fel. Viszont, ha nagyon rosszul érzed magad a 3 évvel ezelőtt dolgok miatt, inkább akkor fokozatosan építsd le a beszélgetéseitek számát... Így lehet, hogy kevesebbet fog keresni stb.

2011. aug. 4. 10:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Úgy váltunk el vele hogy majd tartani fogjuk a kapcsolatot,barátok leszünk stb..

de igazából mindig is éreztem hogy van valami kettőnk között,csak ez így annyira furcsa:S

Köszönöm szépen a válaszokat!!:)

2011. aug. 4. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!