Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátom nem hagy békén, mit tegyek?
Párommal 1 hónapja végleg lezártuk a kapcsolatunkat. . . legalábbis azt hittem. De ő megint találkozgatni akar velem, bár azt mondja, mint nő, csalódott bennem, kapcsolatot nem akar már, csak együttlenni velem. Elég bonyolult volt ez az egész dolog. Én viszont már végképp nem tudok vele új kapcsiba kezdeni, ahhoz túl nagy, hosszadalmas és sok volt a szenvedés és csalódás, amit okoztunk egymásnak.
Hogyan vagy mit mondjak már neki, hogy békén hagyjon? Az a baj, hogy amikor együtt vagyunk, jól érzem még vele magam, de mégegyszer ugyanabba nem akarok belemenni. Viszont amikor napokig, hetekig nem találkozunk olyan nyugodt vagyok és jól érzem magam nélküle is, ha viszont találkozunk és főleg amikor szóba kerülnek az érzelmek (mert még n szeret) vagy a múlt, akkor azzal nagyon fel tud zaklatni.
Hogyan küldjem el v ilyenkor már mit lehet mondani? Maradjunk barátok??? Az ilyen esetben jó lehet? Vagy inkább mondjam meg, h ne keressen, ne találkozunk, ennyi volt, hagyjuk békén egymást. . . ?? Véleményekre vagyok kiváncsi.
Én már úgy érzem tovább tudok lépni rajta, sőt mondhatni túl is tettem magam rajta. Már szerelmes nem vagyok, csak kicsit attól is félek, h ezek az érzelmek még visszatérhetnek, de nem akarom. . .
Ebben van valami:) Hol érhetlek el (email, msn?)? :-)
Ha más nem is, de ismerkedés szintjén benne vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!