Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "koptassam" le a volt barátom? Nem hagy békén!
Figyelt kérdés
Kb másfél éve jártunk a volt barátommal. Akkor szakítottam vele, mert elmúlt a szerelem és túl rámenős volt, nem hagyott békén, állandóan hivogatott mindig tudni akarta mit csinálok minden percben stb. Azóta nem volt senkije, és ha én esetleg ismerkedtem egy másik sráccal, vagy megverte (egy buliban) vagy elzavarta. Most is hívogat azóta is, írogat, és mivel h jó közel lakik hozzánk át is jön egyfolytába. Ha megyek munkába mindig ott vár a busznál, és tapogat, fogdos. Nem tudom mit csináljak, hogy rázzam le. Ha nem válaszolok, nem írok vissza neki, átjön és itt vár meg amíg nem jövök. Eddig még nem szóltam senkinek, van egy bátyám, aki mondta hogy szóljak ha nem bírok vele. Most jött el az ideje h szeretnék új életet kezdeni, de a volt barátom nem engedi. Azt mondta h úgyse hagyja h boldog legyek. És addig fog zaklatni amíg újra vele nem leszek. És sose fogja engedni h más barátom legyen. Ezenkívül ég voltak dolgai, de már egyszerűen tanácstalan vagyok, mit csináljak. Segítsetek!!2011. aug. 29. 00:12
1/14 anonim válasza:
Beszelj a bratyoval hogy most mar kene egy kiados veres a sracnak.
2/14 anonim válasza:
1. dugj meg előtte egy kecskét
2. Mondd azt ,hogy leszbi vagy
3. énekelj neki egy Sp dalt
4. Amikor beszélgettek mindig pisilj a lábára
Remélem ,hogy segítettem...
3/14 A kérdező kommentje:
Tudom sokan azt mondjátok, kerüljem el, ne válaszoljak neki, de az lehetetlen, mivel direkt mindig odajön ahol én vagyok. Egyszerűen nem tudja elviselni hogy nem vele vagyok. MIndig azzal jön hogy ő mennyit segített nekem, és én nem hálálom meg, meg mindenfélét kitalál hogy én ilyen meg olyan pasival fekszek össze, meg látott engem pasikkal kézen fogva, meg hallotta hogy mennyien "megujjaztak"(bocsi a kifejezésért, nekem se tetszik) de ezt mondta és annyira megalázó, mert rajta kívül barátom nem volt még, azóta se, mert nem is hagyja hogy ismerkedjek, még beszélgetni is alig beszélgetek fiúkkal. Félek, hogy valamit esetleg terjeszt rólam vagy akármi.
2011. aug. 29. 00:18
4/14 anonim válasza:
Amiket leírtál, azok már bőven megérnek akár egy rendőrségi feljelentést is.
5/14 anonim válasza:
mennyi a korod? mert mond meg neki még egyszer nem hagy akkor feljelented zaklatásért, és még vagy 3 dologért fel tudnád, ha akkor sem hagyja abba akkor TÉNYLEG jelentsd fel
6/14 A kérdező kommentje:
Elég az hozzá, hogy egyfolytába fenyeget, hogy ilyen meg olyann képeket feltesz majd rólam a netre. Egyébként én nem akartam balhét, azért próbáltam én elintézni a dolgot, és nem belevonni a tesomat, nehogy aztán neki legyen baja, hogy feljelenti őt , mert megveri vagy ilyesmi. De mostmár tényleg nem tudom mit csináljak...köszi a kommenteket amúgy..
2011. aug. 29. 00:25
7/14 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2011. aug. 29. 00:26
8/14 anonim válasza:
ez egy megrögzött betegség srác részéről szóval vagy mond meg neki fel jelented de legyen melletted bátyád nehogy valami baj legyen
9/14 anonim válasza:
Ha a kissebségbe tartozól hívd a "Famíliát"...
Ha meg nem tegyél úgy mintha dugni akarnál vele és dugj a seggébe 1 petárdát...
Remélem segítettem..x'3
10/14 A kérdező kommentje:
nem tartozok a kisebbségbe!:)
2011. aug. 29. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!