Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "koptassam" le a volt barátom? Nem hagy békén!
Figyelt kérdés
Kb másfél éve jártunk a volt barátommal. Akkor szakítottam vele, mert elmúlt a szerelem és túl rámenős volt, nem hagyott békén, állandóan hivogatott mindig tudni akarta mit csinálok minden percben stb. Azóta nem volt senkije, és ha én esetleg ismerkedtem egy másik sráccal, vagy megverte (egy buliban) vagy elzavarta. Most is hívogat azóta is, írogat, és mivel h jó közel lakik hozzánk át is jön egyfolytába. Ha megyek munkába mindig ott vár a busznál, és tapogat, fogdos. Nem tudom mit csináljak, hogy rázzam le. Ha nem válaszolok, nem írok vissza neki, átjön és itt vár meg amíg nem jövök. Eddig még nem szóltam senkinek, van egy bátyám, aki mondta hogy szóljak ha nem bírok vele. Most jött el az ideje h szeretnék új életet kezdeni, de a volt barátom nem engedi. Azt mondta h úgyse hagyja h boldog legyek. És addig fog zaklatni amíg újra vele nem leszek. És sose fogja engedni h más barátom legyen. Ezenkívül ég voltak dolgai, de már egyszerűen tanácstalan vagyok, mit csináljak. Segítsetek!!2011. aug. 29. 00:12
11/14 anonim válasza:
Ha anyagi volt a segítség, nyomd a kezébe az árát.
12/14 orion80 válasza:
Egyértelmű. Jelentsd fel, kérelmezz távoltartási végzést, ha bizonyítani is tudod amit művel. Akkor, ha a közeledbemegy csak rendőrt kell hívnod és elviszik. Ne hagyd a beteges baromnak hogy megfélemlítsen, de meg se veresd mert abból meg jogilag nektek lesz problémátok. A rendőrség a biztos megoldás.
13/14 napietus válasza:
távoltartási végzést nem fog kapni, de attól még fenyegetni lehet vele. nekem is volt 1 ilyen barom, azzal nem is jártam ráadásul, csak az ő kis fejecskéjében létezett a "kapcsolatunk" mégis ugyanígy zaklatott. én apámnak szóltam, valamit mondott neki (nem tudom, mit), aztán le is szállt rólam. szerintem is mondd meg neki, hogy feljelented, és szólj a bátyádnak is.
14/14 anonim válasza:
Óh, de ismerős a szitu :) engem évekig zaklatott a pasas (10 évvel volt idősebb nálam), én is megfenyegettem, hogy feljelentem. Amikor tudtam, hogy elkerülhetetlen a találkozás, vittem magammal valaki magasabb, szélesebb emberkét, vagy olyat, akiben bíztam, esetleg megkértem kollegát és kocsival mentem, stb. A fenyegetés megtette a hatását, de ha nem hagyta volna abba, biztos feljelentem.
Vedd fel kamerával, hogy mikor és hányszor álldogál ház előtt, a híváslistát meg le lehet nyomoztatni, bizonyítékod tehát máris van ellene.
"Dugj petárdát a se.ggébe" :D hát ezen jót nevettem, de megérdemelné az ilyen féreg szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!