Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vicces történeteket irnátok?

Vicces történeteket irnátok?

Figyelt kérdés

Nekem.

Most történt

Aludtam délután mert beteg voltam. Nem szoktam amugy délután aludni. Amikor felkeltem megyek át. Apa ült az iróasztalnál. Azt hittem reggel van. Mondom

Szia anya! Jó reggelt!

Erre apa:

Egyrészt apa vagyok

Másrészt nem reggel van.😁😁

Van még egy csomó ha gonfoljátok irok még.

Ha nem alarja mindenki itt elmondani irhat privit.

2021. aug. 5. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok 😂😂😂
2021. aug. 27. 09:36
 12/15 A kérdező kommentje:
10 es uristen.😂😂😂😂pindenkinek ment👍. Még irhattok
2021. nov. 7. 14:47
 13/15 Haburc ***** válasza:
100%
Velem olyan történt, hogy a kést meg a cukrot a hűtőbe raktam, a kolbászt meg a fiókba.
2021. nov. 7. 21:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Ismerős utolsó.

Nekem a joghurt kanàl cserèlèse szokott sikerülni

2021. nov. 21. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14 éve volt, de még mindig emlékszem, hogy elmentünk haverokkal locsolkodni, és közben útbaejtettük a helyi kocsmát is, ahol otthagytam a sapkámat. Délelőtt 10-re hazaértem, és elaludtam. 4 órakor meg vissza akartam menni a 200 m-re lévő kocsmához, mert tudtam, ott a sapka. (amúgy havas eső esett, és orkán erejű szél volt). Anyám mondta, nehogy bringával menjek, mert megbüntetnek, de nem éreztem magam részegnek. A kocsma mögött a falhoz simulva álltak a rendőrök, és adtak egy 20-as csekket. És azt mondták, alkoholista leszek. Nem lettem az.
2021. dec. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!