Írnátok vicces, ijesztő osztálykirándulásos történetek?
Egyik osztálytársam leesett a Pilisben egy szikla tetejéről. Először vicces volt, de mikor rájöttünk, hogy ripityára tört a bokája, akkor már nem. Utána meg vállon kellett levinnünk a hegyről.
Ijesztő dolog mi a franc történne?
Gimnáziumban 9-ben az osztálykiránduláson este lefekvés után az erdőben tábortüzet gyújtott pár fiú részegen, az egyik bele is esett a tűzbe, és csak a szerencsén múlt, hogy a többiek valahogy ki bírták húzni, és nem lett komolyabb baja- inkább csak a ruhája bánta.
10-ben pedig annyit ittak a fiúk, hogy az egyiket mentő vitte el alkoholmérgezéssel.
Többet nem vitt kirándulni minket az osztálfőnök. :D
Középsuli, 11. osztály. Kiszáltam a medencéből(panzióban voltunk és medence is volt hozzá), strandpapucsom volt.
Tollasoztam valakivel, mentem a labda után, és elszakadt a papucsom, seggre estem. Kellemes volt. XD
Meg ez ugyanazon a kiránduláson történt. Srác kicsit becsiccsentett és bele ugrott a medencébe, asszem ruhástól. Ezt nem láttam, csak mesélték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!