Írnátok vicces történetek a WC-hez kapcsolódóan?
Olyanra gondolok mint ezek: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Jöhet minden, hadd röhögjek! :)
Én nem voltam ott, de osztálykiránduláson egyik haverom pont akkor kakilt, amikor a másik. Ezért megfogta, felállt a wc-re és fölülről a szomszédos wc-ből lefotózta, ahogyan végzi a dolgát a gyerek. Szét lett küldve a kép mindenhova, csoportkép lett messengeren, és napokig basztatták miatta xD
De volt még sok jó, volt hogy annyira részeg voltam, hogy 6-7 órán át imádkoztam a wc előtt a földön ülve, majd bealudtam a fejem belelógatva. Másik haverom másik wc-ben időt utazott, bement 10 percre de kijött 3 óra múlva és neki nem esett le holtrészegen xd
Ja meg Középsuliban vérrel és fekáliával telerajzolta valamelyik osztálytársam horogkeresztekkel a wc-t XD
Volt sok ilyen de elmúltak az idővel. 20/f
Tőlem zöld kezet kap mindenki :)
Jöhetnek még :D
Épp fürdőben epiláltam, amikor megjött a család meg a 12 éves öcsém egyik haverja. Bekopogott anyám,hogy engedjem be az öcsémet. Kinyitottam az ajtót, bejött az öcsém és úgy van kialakítva a fürdő, hogy, ha valaki beáll a wc elé, nem tudsz kimenni. Szóval, mielőtt kimentem volna, öcsém beállt a wc elé. Látszott, hogy tényleg mindjárt bepisil, szóval, amíg az overál téli nadrág-kabátból hámozta ki magát, szépen elkezdtem sistergő hangot kiadni.
Uhh, az arca eltorzult, míg próbált tovább vetkőzni meg ficánkolt és utána pillanatokon belül átütött egy folt. Megnyitottam a csapot gyenge sugárra. Mire kibújt a ruhából, már teljesen összepisilte magát. :D
A haverja elterjesztette az osztályában, utána az öcsémet napokig cukkolták. :D én meg kaptam egy hét szobafogságot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!