Írnátok vicces sztorikat, történeteket amik veletek történtek meg vagy halotattok róla?
1. Először is, a magyar helyesírás szerint még mindig így kell írni: "hallottatok" róla.
2. Másodszor: vannak történeteim, ill. novelláim, amelyek között találhatók viccesek, enigmatikusak (más szóval megmagyarázhatatlanok), magyar- és ausztrál honfitársaimról szólók, utazással kapcsolatosak, de nem találok tisztességes kiadót, amelyik kiadná és terjesztené. Ha mégis akad ilyen, akkor ismét írok, és megveheted.
Én is gurultam már be mozgólépcsőn, ami plusz poén, hogy a cipőfűzőmet is beszedte a lépcső, mögöttem meg jöttek vagy 20an és mindenki botladozott miattam:D
12 lehettem kb, amikor tesóm meg a pasijával elmentünk a tescoba, nagyon jóban voltam a csávóval, mindig ökörködtünk.. versenyeztünk, hogy ki tud gyorsabban menni bevásárlókocsival.. nekifutás és gurulás.. előzni akartam, gondoltam megmutatom, hogy milyen pro vagyok, kanyarodni akartam, de túl ívesnek bizonyult a kanyar és beborultam a polcba:DDD a kocsi is felborult. Tesóm tiszta ideg volt, ott ordított a tesco közepén. Nagyon gáz volt, az árufeltöltős férfi is csak röhögni tudott XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!