Meséltek vicces történeteket? :D
Nagyon ciki dolog történt velem osztálykiránduláson...
Éppen aludtunk. Körülbelül éjfél volt, és a fiúk azzal szórakoztak, hogy mindig benyitogattak a szobánkba. (Egy szobába négyen voltunk) Ez így ment egy ideig. Újra benyitott valaki, én meg beszóltam, hogy: Ki a fene az már megint? (Persze csúnyábban, mert már ideges voltam)....A tanár volt. Felkapcsolta a villanyt, és megkérdezte ki volt az. Mindenki azt tettette, hogy alszik :"D A végén a tanár feladta, és inkább a fiúkat kérdezte az ügyről...Elég jellegzetes hangom van, szerintem tudja a tanár, hogy én voltam...Úgy égett a fejem utána :"D 16/L
Biológia órán tanárnő kérdi Mórickát:
- Móricka, mije van a libának?
- Szeme!
- Móricka, és még mije van a libának?
- Másik szeme!
- Móricka! Mivel takaróztok otthon, ha hideg van?
- Párnával!
- És Móricka, mi van a párnában?
- Toll!
- Tehát akkor Móricka, mije van a libának?
- Szeme!
Pistike hazamegy az évzáróról és anyukája kérdezi:
-Pistike milyen lett a bizonyítványod?
-Katonás - mondta Pistike
-Az meg milyen
1 , 2 , 1, 2, 1 ,2
-Ki volt a legnagyobb királyunk?
-???
-A BurgerKing!!!!!!!!!
Két öreg székely elhatározza hogy elmennek egy bordélyba. A Madám látja hogy két öreg jött, így gondolja spórol kicsit és guminőket ad nekik. Mindkét személy elvonul a szobára.
Másnap este találkoznak a falusi kocsmába, és kérdi János:
- Hé te Pista, milyen volt tegnap neked a csaj?
- Hát mit is mondjak... szerintem el volt ájulva, mert bármit is csináltam, nem reagált semmit. Szótlan volt, biztosan elvolt ájulva.
- Hát te Pista, az semmi. Az enyém minden bizonnyal boszorkány volt! Amikor beleharaptam a seggébe egyből kirepült az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!