Ha megkérem itt az embereket, hogy kommenteljenek egy kérdés alá, akkor megteszik? Vagy csak azért se teszik meg, hogy kiszúrjanak velem?
Van egy kérdés, ahol nekem van egyedül igazam, de a többi válaszoló ezt nem veszi észre. Nem kérem, hogy segítsetek, csak elméletben érdekel:
Megtennétek, hogy odaírjátok, hogy igazam van, vagy szándékosan kiszúrnátok velem?
Nem fogod fel, hogy törölték??? A 24. válaszoló a 31. válaszra hivatkozik. Ebből látszik, hogy töröltek egy csomó választ.
"Tehát most Te egy törölt válaszra hivatkozol, hogy "bizonyíottad, hogy hazugság", ezt most útólag ellenőrizni nem tudja senki."
Nem is utólag kellett volna ellenőrizni. Tegnap 23:16-kor linkeltem be a kérdést, akkor még órákig elérhetőek voltak a válaszok. Ti szépen megvártátok, hogy töröljék a válaszokat, majd nagy mellel pofázzátok, hogy "töröttttttéééék, biztóóóóós csak kitajájom".
Azért a 23:16 nincs éppen korán, ha az ember előtte reggel 5-kor kelt, és 7-től délután 4-ig lenyomott egy műszakot.
Tudom nálad szünet van, és most unatkozol és kergeted az "álítólagos ellenségeidet", eddig megpróbáltam segíteni de rajtad nem lehet. Nem te vagy a csajozos kérdező is?
Kérdező,
Te azt hiszed, hogy valaki direkt megvárja, hogy töröljék azt, amit írtál?
Ennek elküldése után törlöm a figyelt kérdések közül a kérdésed, mert nincs értelme a további véleménycserének..
Kérdező,
Nem firtatom azt, hogy a linkelt kérdésnél igazad lehetett, hiszen sajnos én se láttam már. Ettől persze elhiszem, hiszen nem mondtad volna és nem is linkeltél volna. Bizonyíték hiányában is ha úgy van inkább hiszek neked.
Vannak ilyenek, nem kell meglepődni.
Valóban lehet olyan téma, mikor neked van igazad, de pár hülye meg bizonygatja, hogy te tévedel.
Van olyan szituáció is, mikor írok egy rövid választ és nullára vagyok pontozva. Utána írok egy hosszabb választ, hogy mivel indoklom a fenti rövid válaszom és mindjárt 100% os az értékelésem. Járnak ide valóban sötét alakok, akiknek ha nem rágod a szájukba a dolgot az ő szintjükön, akkor nem bírják felfogni. Nem kétlem, hogy néha bele esel néhány ilyen vitába.
Ettől eltekintve kissé olyan néhány válaszod, mintha üldözési mániád lenne. Nem akarlak bántani, félreértés ne essék. De lehet jó lenne egy beszélgetés valami szakemberrel, néha egészséges embereknek sem árt. Nekem is van szakma beli ismerősöm, egy egy beszélgetés után én is sokkal jobban érzem magam. Lehet neked sincs semmi bajod, csak kezdel besokalni a hülyéktől. Ettől függetlenül lehet tényleg jót tenne. Vagy tarts egy kis szünetet az oldalon. Nem is lehet ezt sokáig bírni. Sok a hülye és a botrányos dolgok, néha nekem is kell egy kis szünet, mert teljesen leszív az oldal.
Tényleg nem bántani akarok, vagy beszólni, baráti jótanácsnak szánom. Hidd el nem mindenki van ellened az oldalon és nem mindenki élvezi, ha beszólhat a másiknak. Vannak még jó emberek. Tényleg ülj le kicsit, menj el sétálni, pihenj vagy bármi, kicsit szellőztesd ki a fejed. Jót fog tenni, ez a vírus helyzet is lehet kicsit betett. Egyetemen is sorra küldték az ilyen kérdőíveket, hogy minden oké-e, meg környezetünkben is hogy viselkednek az emberek, meg ha bármi van forduljunk szakemberhez, mert nem játék a mentális egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!