Ha megkérem itt az embereket, hogy kommenteljenek egy kérdés alá, akkor megteszik? Vagy csak azért se teszik meg, hogy kiszúrjanak velem?
Van egy kérdés, ahol nekem van egyedül igazam, de a többi válaszoló ezt nem veszi észre. Nem kérem, hogy segítsetek, csak elméletben érdekel:
Megtennétek, hogy odaírjátok, hogy igazam van, vagy szándékosan kiszúrnátok velem?
Attól függ, hogy igazad van-e.
Ha igen én melléd állnék.
Valóban van olyan, mikor van 20 komment, abból 19 hülye komment van és szétszedik azt az 1et. Majd jönnek még páran és elmondják hol a hiba a többi kommentben.
Tényleg lehet te látod rosszul a dolgokat, de ezt így láttatlanba nem lehet megmondani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Ahogy itt is csináljátok. Bebizonyítottam az egyik válaszolóról, hogy hazudik, erre jön a következő személy, aki pontosan ugyanazt a hazugságot írja le újra.
Szóval szándékosan kiszűrni akartok velem, nem pedig segíteni, még akkor sem, ha igazam van.
Oda fogjátok kommentelni a linkelt kérdéshez, hogy troll vagyok, és teljesen figyelmen kívül hagyjátok, hogy ketten is hazudoznak össze-vissza. Ha nem tévedek, még ehhez a kérdéshez is oda fogjátok írni, hogy troll vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!