Ha megkérem itt az embereket, hogy kommenteljenek egy kérdés alá, akkor megteszik? Vagy csak azért se teszik meg, hogy kiszúrjanak velem?
Van egy kérdés, ahol nekem van egyedül igazam, de a többi válaszoló ezt nem veszi észre. Nem kérem, hogy segítsetek, csak elméletben érdekel:
Megtennétek, hogy odaírjátok, hogy igazam van, vagy szándékosan kiszúrnátok velem?
Szóval a másik két válaszoló hazudozása-rágalmazása meg se történt, pusztán az a lényeg, hogy rosszul látom a valóságot.
Pont ennyit vártam tőletek.
Engedd el, semmi értelme ilyen vitákba beleállni. Ott sem kellett volna elkezdeni, felesleges minden áron lenyomni az igazad mások torkán, ha nem hajlandók elfogadni. És itt sem, az utolsó válaszod már személyeskedő, csak mert itt sem ad igazat neked mindenki.
Szard le, és hagyd rájuk. Nem a gyk.hu-n kell a világot megváltani.
"mert itt sem ad igazat neked mindenki"
SENKI nem ad igazat itt nekem. Szándékosan ügyeltek rá, hogy ne kelljen igazat adnotok nekem. Előbb fogtok annak a két hazudozónak igazat adni.
Nem, nem árulom el. Nem akarom, hogy azt is széttrollkodjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!