Ha megkérem itt az embereket, hogy kommenteljenek egy kérdés alá, akkor megteszik? Vagy csak azért se teszik meg, hogy kiszúrjanak velem?
Van egy kérdés, ahol nekem van egyedül igazam, de a többi válaszoló ezt nem veszi észre. Nem kérem, hogy segítsetek, csak elméletben érdekel:
Megtennétek, hogy odaírjátok, hogy igazam van, vagy szándékosan kiszúrnátok velem?
De miért küldeném el?
Itt, a másik belinkelt kérdésemnél is kiderült, hogy bármiről is szól a kérdés, és bármit is állítok benne, nem nekem fogtok igazat adni.
Most vissza olvastam: Ezt írod: " https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Ahogy itt is csináljátok. Bebizonyítottam az egyik válaszolóról, hogy hazudik, erre jön a következő személy, aki pontosan ugyanazt a hazugságot írja le újra."
Most ezt:
"Itt, a másik belinkelt kérdésemnél is kiderült, hogy bármiről is szól a kérdés, és bármit is állítok benne, nem nekem fogtok igazat adni."
Végigolvastam a linkelt kérdésedet. Melyik válaszadóról bizonyítottad ba, hogy hazudik? Melyik válaszra célzol? így egyáltalán nem tudjuk megnézni, ohgy mi is történt.
Azokat a válaszokat már törölték.
Két különböző válaszoló is azt állította, hogy obszcén privát üzeneteket küldök nekik. Kértem, hogy mutassanak képernyőképet a levelekről, mire mindkettejüknek az volt a válaszuk, hogy törölték már.
Aha, szóval megint egy válaszoló, aki engem hibáztat, és teljesen ignorálja a valóságot.
Kérdező!
űTe egs beképzelt önimádó ember vagy, aki azt hiszi magáról, hogy csak neki van igaza és pápább a pápánál.
Gondolkozz el a sorsod fölött. Ugye, az iskolában is csak olyanokkal találkoztál, akik hülyék voltak, mert más volt a véleményük, mint Neked?
Sok problémád lesz még az életben.
Mi szándékunk lenen Téged, akit nem is ismerünk, csak a nézetedet, Téged hazugnak hinni. Ennyi ember, akik nem is ismerik egymást nem beszélhet össze épp ellened.
A kérdésem tegnapi, ha itt lettél volna, akkor nem maradtál volna le semmiről. Az első tíz válaszoló még pontosan tudta miről van szó, kérdezd meg tőlük, ha nekem nem hiszel.
Ennek fényében viszont hogy várható el, hogy te megkérsz embereket hogy adjanak igazat egy olyan dologban, amire senkinek nincs rálátása? Te lejárathatod magad azzal, hogy támogatókat szervezel magad köré, mert egyedül nem tudod megvédeni az igazadat (vagy vélt igazadat), de én nem fogok hülyét csinálni magamból azzal, hogy tanúsítom, hogy te privát üzenetet kaptál bárkitől is, mikor azt csak te látod.
Hozzátéve azt, hogy egy anonim oldalon vagyunk, bárki állíthat bármit, és az ellenkezőjét is.
Hozzátéve azt, hogy mennyire gyerekes az egész vita.
Hozzátéve azt, hogy valaki kérdését szétoffoljátok ilyen hülyeséggel, és te még külön oda is irányítasz embereket, hogy szálljanak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!