Mit tegyek ebben a helyzetben? (Családbafogadás)
Röviden, családsegítős segítés által a nővéremnél vagyok anyám helyett. Anyám mentálisan beteg, és egyáltalán nem segít abban, hogy jól éljek. (Lakást biztosít, de tojjik rám magasból, ügyet is egyedül intézek, iskolában nem érdeklődik utánam) Szeretem anyámat ettől függetlenül.
Családsegítősök a nővéremet találják a legjobb félnek aki nevelhetne. Igenám, de a nővérem engem szerintem utál. Folyton meghazutol, lenézően beszél velem, csak azért fogadt magadhoz. Nekem rosszul esik ez nagyon. Úgy beszél velem mint egy csővessel, beszélt is velem úgy. Latszik rajta hogy tekint rám mknt egy teherre. Rosszul esik nagyon. Anyukám is mérges rám, mert felkerestem a családsegítősöket. Nem tudom mit csináljak. Intézetnél mindkettő jobb, de ez lelkileg nekem nagyon megterhelő.
Hány éves vagy?
Otthon anyádnál mi a baj?
Lehet hülyeség de egy próbát megér hogy beszélsz a nővéreddel. Talán segít valamit
Ma kidobott a nővérem, jó megérzéseim voltak vele
kapcsolatban...
Mindegy, azért, köszönöm. Más nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!