Válaszok pontozása?
Figyelt kérdés
Hasznos, nem hasznos, félig hasznos.
Szoktátok pontozni a válaszokat?
2021. ápr. 30. 13:48
1/4 anonim válasza:
semmi értelme!
Ugyanis nem tartalomra,hanem szimpátiára, érzésre pontoznak - plusz még a rosszindulatú csaklepontozók...
2/4 anonim válasza:
Igen sajnos én is ezt tapasztalom, de azért szoktam inkább csak akkor ha tényleg hasznos és +-t adok. Elég sok hülye van aki nem a leírt tényeket nézi, bármit írsz még ha alátámasztod érvekkel, tényekkel akkor is lehúz ha a végeredmény nem az amit ő hallani akar. Láttam olyat is hogy valaki kérdezett valamit a beszélgetések során, hogy egyértelmű legyen hogy az kérdező mire gondol és 0 volt az eredménye.
3/4 anonim válasza:
Szoktam, de a fentebb említetteket én is tapasztalom. Át kellene szervezni.
4/4 anonim válasza:
pl az jó lenne, szerintem, hogy csak a kérdező értékelhetné az adott válaszokat. Mert sok esetben belemennek az emberek egy teljesen más a kérdéshez már nem kapcsolódó témába pl politika és ott egymást anyázzák és pontozzák le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!