A Gyakori kérdéseken szerinted is direkt lepontozzák a válaszolókat?
Biztosan van, aki erre utazik.
Tapasztaltam, hogy a kérdezőnek válaszolok, teljesen szubjektív dolgot, de más "okosok" lepontoznak, hogy nekik az, amit írtam, nem hasznos, pontosabban inkább: nem tetszik. Ugyanis sokan még mindig tetszés nyilvánításra használják ezt a funkciót. Könyörgöm-kanyargom, általában a kérdezőnek kellene, hogy hasznosak legyenek a válaszok, nem a többeknek, hiszen ők is leírhatják a véleményüket, és még egyszer hangsúlyozom: abszolúte szubjektív dologról van szó, mint mondjuk a "milyen témában szeretsz írni". Ez konkrétan csak a kérdezőt kellene, hogy érdekelje, nem mást.
Aztán van, amikor teljesen biztos vagyok a jó válaszomban, mert például az a szakmám, amihez hozzászóltam, de aztán megint jönnek, akik "jobban tudják", és lepontoznak. Tényleg kissé zavaró, és idegesítő.
Meg az is, ha valaki nem tud valamit, illetve nem a témához szól, de kell egy kioktató választ mindenképp hagynia maga után, ami természetesen abszolúte nem segít a kérdezőnek.
Például egy srác megkérdezte, elég-e harmincezer forint az első randijához a barátnőjével, különböző programokra, erre jött néhány "okos", aki szerint mindjárt prostit akar, pedig leírta, hogy moziba, és Mekibe vinné a barátnőjét. Az én korrekt válaszaimat pedig a béka segge alá pontozták, pedig normális választ adtam.
Mért kell mindenben az abszolút negatívumot látni?
Engem 2 nap alatt lepontoztak 86%-os hasznos válaszadásról 65%-osra... pedig minden egyes válaszomnak utánanézek. Csak arra válaszolok amiben én is tudok segíteni. De hát egyre több sajna az ilyen ember aki lepontozza a másikat csak mert neki nem tetszik a más véleménye/tanácsa avagy hibásnak véli a választ (de nem néz utána).
Velem is sokszor előfordult ilyen.
Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményedet! :)
Én két éve jártam hasonlóan egyetlen nap alatt lettem 86%-osból 72%-os. És most tartok 2 év után újra a 83%-on vagyok. Az a durva, hogy egyetlen nap alatt eshetsz ennyit, de utána nagyon nehezen szerezd vissza, amit elvesztettél.
Hát, téged is jól lepontoztak. Sajnálom, hogy te is így jártál.
Pedig a korrekt válaszolókat értékelni kellene, mert sokan tök komolyan válaszolnak, amiről ÉN tudom, hogy ironikus, de a kérdező teljesen komolyan veszi, feltételezem azért, mert ha tudná, nem kérdezné meg, amit kérdezett. Épp ezért ritka az, amikor viccelek, ha pedig igen, azt valahogy igyekszem jelezni.
Köszi. :) Kedves tőled, hogy ezt mondod. :)
Tessék. Itt is van egy 50%-os, aki szerint nem hasznos, amit itt írtam. :) De nemcsak itt, újra megtalált, ahol megint szubjektíven az írásról írok, és ott is leértékelt.
Neki üzenem: Remélem, most csuda jól érzed magad!
Mindenkinek további kellemes, szép napot!
Tartsunk össze... :D
Neked is szép napot/estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!