Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt lehet tudni,hogy a válaszo...

Azt lehet tudni,hogy a válaszomat hogyan értékelte a kérdező?

Figyelt kérdés

Kimondottan a kérdező.

Mert végül is bárki lepontozhat,de nem tudni a kérdező volt e, igaz?

#Gyik,gyk.szint,pontozás,
2020. júl. 16. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Nincs megkülönböztetve. Nehéz is lenne összeegyeztetni, hiszen színkóddal van jelölve, hogy melyik értékelést kaptad. Ha önálló színe lenne a kérdezőnek, nem látnád hogy melyiket nyomta, hacsak nem jelölik valamilyen extra módon (például az értékelés körül lenne még egy eltérő színű körvonal, vagy a betűszín lenne más).

Két eset lehetséges: vagy nem gondoltak rá a fejlesztésnél, de most adtál egy ötletet (ha olvassák), vagy gondoltak rá de elvetették, hogy anonim maradjon az értékelés.

2020. júl. 16. 18:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a hasznos választ.
2020. júl. 16. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is jobb lenne, ha lehetne tudni.

Ráadásul a kérdező szavazatának szerintem többet kellene érnie.

2020. júl. 16. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Nem: pont, hogy kevesebbet. Mivel a többi értékelő valószínűleg nála jobban tudja a választ.
2020. júl. 16. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos témákban szerintem nem is reális a pontozás, és ott max a kérdezőnek szabadna pontozni. Például megfigyeltem a Felnőtt párkapcsolatos témában, hogy akármilyen normális választ is adok, adnak, lepontozzák, ha az ember a válaszában meg meri említeni, hogy van párja. Sok szűz,egyedülálló és irigy pasi egyből lehúzza.
2020. júl. 24. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lenne a legjobb, ha a kérdező a kérdés kiírásakor be tudná állítani, hogy a válaszokat senki/csak ő/mindenki értékelheti. Imádom azokat a kérdéseket, ahol filmeket kell ajánlani akár egy adott műfajban akár csak úgy és leírok egy csomó nekem tetsző filmet, és valaki lepontoz csak mert ő nem szereti azt a filmet, vagy a sokból amit leírtam esetleg egyet nem szeret ezért félig hasznosra pontozza. Attól, hogy egy filmről más a véleményünk, attól az egy hasznos válasz, ha meg 15-ből 2 esetleg nem tetszik neki abból amit ajánlottam, arra azt tudom mondani, hogy sajnálom, mindenkinek más az ízlése:D
2020. júl. 27. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
27%

Képzeld el az összes troll kérdést, ahol a kérdező beállítja hogy csak ő értékelhet, majd mindenkit 0%-ra lepontoz, függetlenül attól hogy mit írtak. Ez olyan szinten demotiválná a válaszolási hajlandóságot ha elterjed ez a módszer, hogy még tovább esne az aktivitás - ami amúgy sem nagy és évek óta csökkenőben van. Ugyanis itt az oldalon a trollokat nem lehet kitiltani és mindig vissza tudnak jönni, viszont a normális felhasználó aki eldöntötte hogy inkább lelép, az már nem fog visszajönni.

Akkor már ettől egy finomabb verzió, hogy vagy mindenki értékelhet, vagy senki.

2020. júl. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!