Ha nem tetszik neki, akkor elsőként a kérdező húzza le
a pontodat?
Figyelt kérdés
Sok kérdező nem bírja elviselni,ha mást válaszolsz mint amit látni szeretne.
2018. febr. 4. 08:49
1/10 anonim válasza:
Nem, hanem én. Lepontozok mindenkit, főleg téged.
2018. febr. 4. 09:04
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elsősorban a kérdezők húzzák le a pontot.
2018. febr. 4. 09:05
3/10 anonim válasza:
Ha en kerdezek, mindig zoldet nyomok mindenkire, aki erdeml valaszt irt. De ilyen ironikus/ cukkolo/ „aha“ / egyszavas valaszokat nem pontozok. Szerintem mas kerdezok se minuszolnak le egybol :)
2018. febr. 4. 09:12
4/10 anonim válasza:
A kérdező is lepontozhat (de akkor minek tette fel a kérdést?), de szerintem főleg a válaszolók teszik ezt, sokkal többen vannak, köztük olyanok, akik azt élvezik, hogy néhány válaszoló mellett 0% van, még akkor is, ha igaza van az illetőnek. Persze, ha valami baromságot írt valaki, azt én is lepontozom. De akkor nem, ha jó az álláspontja és értelmes, amit ír.
2018. febr. 4. 09:13
5/10 anonim válasza:
Mindenki lepontozza a másikat. De főleg a kérdező ha nem olyan választ kap amilyet szeretne.
Az lenne itt a lényeg sok embernek hogy ő nagyon sok pontot gyüjtsön össze, és ő úgy tud többet össze szedni, a másiktól , ha a másikat lepontozza.
De hogy annak mi értelme van hogy valakinek nagyon sok pontja legyen, én ezt nem tudom.
2018. febr. 4. 09:16
6/10 anonim válasza:
A kérdező pontozása ugyanannyit ér, mint bármelyik válaszolóé.
És nem derül ki, hogy kik mire és hányan szavaztak, hiszen az oldal anonim.
Viszont, ha nullára van pontozva, az tuti nem kizárólag a kérdező szavazata, bármennyire is akarod ráverni.
2018. febr. 4. 09:21
7/10 anonim válasza:
Nem. Velem már sokszor volt olyan, hogy kiírtam egy kérdést, és később mikor megnéztem, láttam, hogy már le vannak pontozva a válaszok, amikor én még el sem olvastam őket. Én inkább zölddel értékelek, ha már valaki veszi a fáradságot és válaszol, akkor megérdemli.
2018. febr. 4. 09:23
8/10 anonim válasza:
Az ész nélkül lepontozók amúgy tényleg ész nélküliek. Benne van a szabályzatban, hogy akkor is pontot kap az ember, ha ugyanúgy pontoz, ahogy a többség.
2018. febr. 4. 09:44
9/10 anonim válasza:
De mi értelme a pontokat gyűjteni?
Amúgy meg olyan válaszoknál is megy a lepontozás,ami teljesen szubjektív pl:"mit gondoltok erről a névről",mit főznétek ebből",mi a véleményetek stb...".én ezt sem nagyon értem.ha valaki értelmesen válaszol a kérdésemre,még ha nem is egyezik az én véleményemnel soha nem szoktam lepontozni.Amúgy meg elég üres lehet azoknak az élete akik az itteni pontozgatásban élik ki magukat...
2018. febr. 4. 10:11
10/10 A kérdező kommentje:
Megköszönöm a kultúrált hozzászólásokat! Mindenkinek ment a pontnövelő kezecske.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!