Mit vehetnek neki? Mar teljesen kimerultem az otletekbol.
Figyelt kérdés
Van egy velem egy idos 15 eves baratnom akivel mar 8 eve ismerjuk egymast.Otletem sincs hogy mitvel lephetnem meg Mikulas es Karacsony alkalmabol:(Legyszi adjatok valami jo otleteket,javaslatokat:)2008. dec. 4. 19:14
1/1 anonim válasza:
/hm nehéz igy mondani,talan könnyebb lenne,ha irnal a bnödröl vmit/
de ami a lényeg,ha szereti a zenét akkor a kedvenc zenéiből állíts össze egy cd-t,készíts hozzá egy egyedi borítót.olcsó de fajin ajándék:D
ha van közös fototok akkor csinálj kis fotoalbumot,nem drága.de biztos örül neki.
ha szereti a bizsukat vehetsz neki vmi szép nyakláncot,vagy karkötőt biztos értékelni fogja:)
vagy akár lehet nagyon szép mécsestartót és színes &illatos mécsest venni.szerintem ez is jó ajándék lenne.
ha szereti a plüssállatokat esetleg! vehetsz neki azt is.
vagy vmi szép kerámia tálat,amibe lehet egy kis édességet tenni ha vendég jön.
remélem tudtam segíteni!
/manooo/14éves lány/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!