Mit csináltok a koronavírus idelyen???
Introvertált vagyok, régen is max annyit mozdultam ki amennyit feltétlen muszáj volt, heti egyszer bevásárolni, mellé évek óta itthon maszekolok, szóval igazából sok minden számomra nem változott.
Ja max annyi, hogy ha jönnek holmiért, akkor néha látom hogy maszkban jönnek, vagy épp nincs kézfogás stb.
Mocsok sokat tanulok. Végre van időm rá!
Egyetemi előadásokat nézek MIT-n, UoT-n, ELTÉn.
Pótoltam a lemaradásom sorozatokban: Money Heist, Breaking Bad, Maffiózók.
Filmeket: Tarkovszkij összes
Kenyeret sütök. Finomakat főzök.
Dolgozom, gyerekkel vagyok, kikapcsolodaskent elszoktam menni autokazni celtalanul..
Diktatura? Hegyekbe alljanak a hullak, az jobb lenne?
Nem egy ismerosom meghalt mar ebbe a gci virusba, 40 evesen. Most a nagyim van Covid osztalyon. 😷
#3 sajnos valakinek csak egység sugarú a gondolkodása és más emberre nem gondol. :( Ezért van az, hogy sokan nem fogják fel, hogy milyen komoly a helyzet. Fogalmuk sincs, hogy itt nem az a 1-2 hét problémás, amikor a vírus durván támad, hanem, az a maradék életed, ami utána jön. Konkrét agy lágyulással, homályos látással, tüdő elégtelenséggel, végleges ízlelés elvesztéssel küzdenek a felépültek közül is jelentős mennyiségben. Kollégámnak 2020 áprilisa óta nem jött vissza az ízlelése. Képzeld el így az életed. Nem tudod, hogy romlott a kaja és nem tudsz értékelni semmit, amit eddig ettél, még egy csókot sem tudsz úgy élvezni.
3 halottam volt közvetlen családban és rengeteg fertőzött az ismerőseim körében. Unokatesóm 46 éves volt. Covid vitte el még nyáron. Egy 4 éves gyereket hagyott hátra a világra.
Nagyidért drukkolok. :(
A diktatúra mocskosul nem ez! Aki ezt harsogja, az töriből hogy ment át? Hogy tudta elvégezni a 8 általánost?
Ja ki kell emelni, hogy hány szót írt helyesen? 😂 Szomorú, hogy már itt tartunk.
Elég alapvető dolog, hogy iskolában megtanulunk írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!