Krematórium kiadja kérésemre a hozzátartozóm hamvasztás előtt készült fotóját a részemre?
Figyelt kérdés
Természetesen igazolnám magam.2021. febr. 10. 13:03
2/7 A kérdező kommentje:
Most mondták a temetkezésnél, hogy már évek óta készül fotó az elhunytakról. Sajnos ott elfelejtettem megkérdezni hogy kiadják e a fotót, ha kérem. Nekem ez nagyon sokat jelentene lekileg...
2021. febr. 10. 13:58
3/7 anonim válasza:
Ha megtudsz valamit irj légyszi....engem is érdekelne....én is kikérném a szüleim utolsó képeit...
4/7 anonim válasza:
Szerintem a papírokkal együtt odaadják, de biztos borítékban, hogy ha nem akarod, ne lásd.
5/7 anonim válasza:
Miii, lefényképezik a halottat? Nincs róluk fényképed, hogy mindenképp holtan akarod nézegetni őket? Hát még nincs sok válasz, de eddig ez a kérdés csak engem lepett meg egyedül?
6/7 A kérdező kommentje:
5.Igen, csak téged lepett meg egyedül! Biztos akarok lenni benne, hogy valóban az én szerettemet hamvasztották el, ott és akkor!
2021. febr. 24. 12:48
7/7 anonim válasza:
Én voltam megtekintésen. Láttam mindent. Én takartam le őt végleg. Fotóról nincs tudomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!