Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz fehérneműs képet kirakni?

Gáz fehérneműs képet kirakni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy készült rólam néhány igényes fehérneműs kép. Nem pucsítós tükörben szelfizésre gondolok hanem rendes fotózásra. Nem is látszik az arcom, hanem csak a testem különböző részei nem az egész testem egyben. Mindig szerettem az ilyen képeket szerintem nagyon szép tud lenni egy ilyen kép és nem tudom miben különbözik a bikinis képtől a nyaralásról (mert szerintem azzal sincs gáz). Tudom sokak szerint ez intim, de aminek el kell lenni takarva szerintem el van és erről nem igazán lehet meggyőzni, hogy ez nem olyan mint egy bikinis kép. Viszont nem tudom ki rakjam e. Azért tenném ki, mert büszke vagyok arra amim van, büszke vagyok a testemre a hibáimmal együtt és ugyanúgy ahogy egy basic szelfin szépnek találom magam egy ilyen képet is tudok szépnek találni. Van párom őt is kérdeztem azt mondta ha ki rakom ha nem ő támogat, ez az én döntésem, de nagyon nehezen hozom meg. Mert hiába gondolkodok én így, hogy ezt nem r*banckodásból teszem ki egyszerűen én így gondolkodok az emberi testről mások nem feltétlenül. Nem akarom, hogy a többség félre értsen. Én úgy gondolom, hogy talán ma már nem olyan nagy dolog ilyen képet kirakni, csak körbe kell nézni Instán, rengeteg ilyen fotozásrol van kint kép. Több ismerősömnél is láttam, hogy ki tettek ilyet, és imádom mennyire magabiztosak és bátrak ezek a képek nem tudom... nekem egy igényes kép láttán nem a rossz lányok jut eszembe. Tudom, hogy nem tudnám megakadályozni, hogy több férfi a képek láttán egyből szexualitást lásson bele, de ez az ő bajuk. Én nem ilyen szándékkal teszem. Kicsit olyannak érzem, mint amikor egy lány szexi ruhában megy bulizni, amiben nem úgy néz ki mint egy útszéli ...., hanem igényes csak sokat mutat. (Mert igen szerintem ilyen kombo létezik) Aztán azt mondják rá ribi, és ne csodálkozzon ha meg akarják ..., de nem gondolnám, hogy azért kéne takargatnom magam mert jaj feláll neki és nem tudja a nadrágjában tartani. Ugyanígy vagyok a képekkel, nem az én bajom ha beindul, mert én nem ilyen célzattal akartam ilyen képeket.

Tehát hosszú kis szövegem után, ami talán kesze-kusza, a véleményetekre lennék kíváncsi a témában.

18/L

2021. febr. 2. 10:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

És oda szerinted honnan kerül, az afgánból?

A szleng ugyanúgy a nyelvünk részét képezi a hogy a török, a német vagy a cigány nyelvből átvett szavak.

Szerintem hagyd abba a nyelvészkedést, semmi keresnivalója itt.

2021. febr. 3. 08:30
 32/40 anonim ***** válasza:

Azért elég szomorú, ha a nyelvrongálást még bátorítod is.

Ha ezt teszed, akkor tényleg nem értem, mi a problémád néhány fehérneműs képpel.

Szerintem sokkal kisebb bajt okoz.

2021. febr. 3. 09:44
 33/40 anonim ***** válasza:

Nem tudom, honnan veszed, hogy bajom lenne a fehérneműs képekkel, vagy hogy bátorítok bármiféle nyelvrongálást.

Egyrészt ugye kevered Gizikét a gőzekével. A fehérneműs képekről annyit mondtam, hogy megvan a maguk helye, a kérdezőnek a feladata eldönteni, hogy az általa ismert tények alapján mi éri meg neki és mi nem.

Másrészt ha ennyire nagy nyelvész vagy, akkor kicsit nézz utána, mit gondolnak az IGAZI nyelvészek a nyelvről, annak változásáról. Egy-két begyöpösödött ősmagyar turul-hívőtől eltekintve mindenki egyetért abban, hogy a nyelv változik, ráadásul a nyelv az, amit a nép beszél, nem pedig az, amit pár nyelvész egy könyvbe leír. Különben még mindig úgy kéne beszélnünk, mint az Ómagyar Mária-siralomban. Milyen jó lenne, nem?

Mindezeken felül át kéne gondolnod, miért pont itt akarsz téríteni... Ha már ennyire a szíveden viseled a magyar nyelv sorsát, miért itt, ebben a szellemi pöcegödörben akarod a sznob nyelvmegőrző hitedet terjeszteni?

2021. febr. 3. 10:11
 34/40 anonim ***** válasza:

"mindenki egyetért abban, hogy a nyelv változik"

Igen.

Ha azt mondanám, hogy wepő a helyzet, az nem lenne probléma, mert ez egy új szó, és majd meghonosítom. Vagy nem.

De ha egy létező szót használsz egy új - félreérthető - jelentésben, az a tipikus börtönszleng.

És ez nyelvrongálás.

A börtönszlengnek ugyanis PONT AZ a célja, hogy aki nem beavatott, az ne értse!

2021. febr. 3. 11:57
 35/40 anonim ***** válasza:

Igen? Király. Nagyon vágod te ezt. Én meg egy gyépés ökörnek érzem magam, akinek fingja sincs erről.

Megteszed, kérlek, hogy összeszámolod, a fenti három mondatomban hány olyan kifejezés található, ami - hogy téged idézzelek - egy létező szó egy új félreérthető jelentésben?

Aztán meséld el, hogy a fenti három mondatot olvasva egy koronás-palástos uralkodóra gondoltál-e, mielőtt nekiálltál elvágni valamit, miközben a gyógypedagógiai előadást hallgató szarvasmarha távozó bélgázai jelentek meg lelki szemeid előtt - avagy pontosan értetted, hogy mit akarok mondani?

Te börtönszleng, te.

2021. febr. 3. 13:14
 36/40 anonim ***** válasza:

Nem rossz példa... azért kíváncsi vagyok, hogy a Pál utcai fiúk mit szólnának hozzá?

Én a grundon érzem magam ettől, az biztos.

Mondjuk az is érdekelne, hogy létező, jó kifejezőerejű szavak helyett miért kell minden áron mást mondani?

Mármint a felvágáson kívül?

2021. febr. 3. 13:40
 37/40 anonim ***** válasza:

"Nem rossz példa..."

Persze, hogy nem, hiszen a mindennapi életből vettem - és te is tökéletesen belátod általa, hogy butaságot beszélsz.

"azért kíváncsi vagyok, hogy a Pál utcai fiúk mit szólnának hozzá?"

Mármint a kitalált, fiktív regényszereplőkre gondolsz, vagy a hasonló nevű zenekarra?

"Én a grundon érzem magam ettől, az biztos."

Teljesen mindegy, te hol érzed magad. Ha nem tetszik, telepedj le egy öregek otthonában, vagy az angol királyi család közelében. Azt viszont tudomásul kéne venned, hogy nem te határozod meg, mi a magyar nyelv.

"Mondjuk az is érdekelne, hogy létező, jó kifejezőerejű szavak helyett miért kell minden áron mást mondani?"

Csak ismételni tudom magam: ilyen a nyelv. Folyton változik. Szavak, kifejezések jönnek-mennek, szabályok változnak, egyes szavak új jelentéstartalmat kapnak, mások elvesztenek egyet-egyet.

Teljesen mindegy, hogy te ezt elfogadod-e. Lehet ellene ágálni, lehet fújni mindenkire, aki szlenget használ, de ez csak szélmalomharc.

Nézd csak: tyúk, disznó, birka, szamár, ökör, tehén, liba, marha, barom. Sose használtad ezeket a kifejezéseket az eredeti, háztáji értelmüktől eltérően? Hazudni nem ér.

Semmi köze ennek a felvágáshoz.

Mármint a felvágáson kívül?

2021. febr. 3. 14:09
 38/40 anonim ***** válasza:
Vannak fehérneműs csajok instán akik fehérneműket próbálnak, vagy a fehérneműs gyűjteményüket mutatják rövid videón az szerintem elég korrekt. De csupán csak azért kiposztolni mert te egy nagyooon szupi csajszi vagy és fotós is látott az nagyon gáz.
2021. márc. 2. 00:16
 39/40 anonim ***** válasza:
Ha ennyire próbálod bizonyítgatni, hogy nem gáz, miért nem tetted ki gondolkodás nélkül? Egyetértek a hetessel, lehetsz magadra büszke anélkül is, hogy a világ lássa. Az király, hogy magabiztos vagy, de ez már fitogtatásnak hangzik. Többször is válaszoltál saját magadnak a kérdésben. Sugárzik belőled a kimaradástól való félelem. Ha valaki előtt büszkének kéne látszanod, az a saját barátod, nem idegenek az interneten.
2021. márc. 3. 13:08
 40/40 A kérdező kommentje:
Update! Kitettem a képet több hete úgyhogy gondoltam akkor kiírom hogy nem aktuális a kérdés. Volt akinek nem tetszett de nem értem miért féltem ettől elég könnyen tudtam ignorálni. Ráadásul akiknek a véleménye érdekelt pozitív volt. Én tudom, hogy mit tartok a képekben szépnek, tudom hogy igényes, és abszolút nem bántam meg. Köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 4. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!