Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz fehérneműs képet kirakni?

Gáz fehérneműs képet kirakni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy készült rólam néhány igényes fehérneműs kép. Nem pucsítós tükörben szelfizésre gondolok hanem rendes fotózásra. Nem is látszik az arcom, hanem csak a testem különböző részei nem az egész testem egyben. Mindig szerettem az ilyen képeket szerintem nagyon szép tud lenni egy ilyen kép és nem tudom miben különbözik a bikinis képtől a nyaralásról (mert szerintem azzal sincs gáz). Tudom sokak szerint ez intim, de aminek el kell lenni takarva szerintem el van és erről nem igazán lehet meggyőzni, hogy ez nem olyan mint egy bikinis kép. Viszont nem tudom ki rakjam e. Azért tenném ki, mert büszke vagyok arra amim van, büszke vagyok a testemre a hibáimmal együtt és ugyanúgy ahogy egy basic szelfin szépnek találom magam egy ilyen képet is tudok szépnek találni. Van párom őt is kérdeztem azt mondta ha ki rakom ha nem ő támogat, ez az én döntésem, de nagyon nehezen hozom meg. Mert hiába gondolkodok én így, hogy ezt nem r*banckodásból teszem ki egyszerűen én így gondolkodok az emberi testről mások nem feltétlenül. Nem akarom, hogy a többség félre értsen. Én úgy gondolom, hogy talán ma már nem olyan nagy dolog ilyen képet kirakni, csak körbe kell nézni Instán, rengeteg ilyen fotozásrol van kint kép. Több ismerősömnél is láttam, hogy ki tettek ilyet, és imádom mennyire magabiztosak és bátrak ezek a képek nem tudom... nekem egy igényes kép láttán nem a rossz lányok jut eszembe. Tudom, hogy nem tudnám megakadályozni, hogy több férfi a képek láttán egyből szexualitást lásson bele, de ez az ő bajuk. Én nem ilyen szándékkal teszem. Kicsit olyannak érzem, mint amikor egy lány szexi ruhában megy bulizni, amiben nem úgy néz ki mint egy útszéli ...., hanem igényes csak sokat mutat. (Mert igen szerintem ilyen kombo létezik) Aztán azt mondják rá ribi, és ne csodálkozzon ha meg akarják ..., de nem gondolnám, hogy azért kéne takargatnom magam mert jaj feláll neki és nem tudja a nadrágjában tartani. Ugyanígy vagyok a képekkel, nem az én bajom ha beindul, mert én nem ilyen célzattal akartam ilyen képeket.

Tehát hosszú kis szövegem után, ami talán kesze-kusza, a véleményetekre lennék kíváncsi a témában.

18/L

2021. febr. 2. 10:15
1 2 3 4
 1/40 belapus ***** válasza:
100%

Azt csak te tudod, gáznak érzed-e vagy sem, mennyire tudod kezelni a negatív megnyilvánulásokat ?

A konzervatívabb ízlésűeknek nem fog tetszeni, a nyitottabbaknak meg vagy igen vagy nem.

2021. febr. 2. 10:22
 2/40 anonim ***** válasza:
52%

"Tudom sokak szerint ez intim, de aminek el kell lenni takarva szerintem el van és erről nem igazán lehet meggyőzni, hogy ez nem olyan mint egy bikinis kép."

Azért én megpróbálnálak meggyőzni róla. Vajon miért nem bikiniben vagy a ruha alatt és fehérneműben a strandon? Hm?

2021. febr. 2. 10:33
 3/40 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Egyrészt az anyaga is más. De tudom gyenge érv. Főleg azért gondolom így, mert ugyanannyit mutat. Semmi különbség nincs a kettő között csak az anyaguk. Csak az én szemszögemből simán túl van misztifikálva ez a “fehérneműben csak a párod lásson”
2021. febr. 2. 11:01
 4/40 anonim ***** válasza:

Normális helyen megmutathatod.

Döntsd el, hogy hol van normális hely.

2021. febr. 2. 11:04
 5/40 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Most úgy gondolom tudom, de lehet annyi negatív megnyilvánulást kapok, hogy azt nem tudom mennyire fogom jól kezelni.
2021. febr. 2. 11:06
 6/40 anonim ***** válasza:
67%

"Tudom, hogy nem tudnám megakadályozni, hogy több férfi a képek láttán egyből szexualitást lásson bele, de ez az ő bajuk."

Itt a tévedés. Nem, nem az ő bajuk, hanem a te bajod lesz. Mert összesúgnak majd a hátad mögött, és nem azt fogják mondani, hogy milyen igényes képeid vannak, hanem, hogy de megdugnának. Néhányan be is fognak próbálkozni, mert azt gondolják, hogy aki ilyen képeket oszt meg, az könnyen kapható, netán hivatásos. Buliban majd összefogdosnak, mert aki ilyen képeket oszt meg, annak biztos nincs ellenére az ilyesmi. Ezeket kellene átgondolni.

2021. febr. 2. 11:18
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

Részemről azt csinálsz, amit akarsz.

Viszont tudni illik, hogy senkinek nem ajánlott fehérneműs (vagy meztelen) képet küldeni. Nem, nem azért, mert kiveri rá, hanem azért, mert vissza élhet vele, terjesztheti. Tehát, ha te az ismerőseid között közzéteszed a képed, bizony bárki lecsaphat rá és felhasználhatja. Az, hogy büszke vagy magadra, jó dolog, de ennek nem ez lenne a legjobb módja, ruhában is lehet büszkének lenni magadra. Lehetsz úgyis büszke magadra, hogy nem teszed fel ország világ elé. Nem csak a Józsi fogja látni, de akár a szomszéd Marikanéni is. Józsi ugyan kiveri rá, vagy elküldi az összes ismerősének, felteszi napiszarra stb. Marika néni meg ribinek fog gondolni és mindenkinek továbbadja. Ezt csak azért írom le, mert tényleg nem csak pár srác fogja látni. Én ismerek egy lányt, ő is feltett egy fehérneműs képet. Na az aztán terjedt mint a futótűz, hiába szedte le pár óra múlva. Kiröhögték, fújoltak rá. Évek teltek el, de ezt nem tudja lemosni magáról. A te döntésed, hogy megbírkózol-e a dologgal, én csak azt írtam le, rosszabb esetben mire számíthatsz.

2021. febr. 2. 11:19
 8/40 anonim ***** válasza:

Ennyire el van baltázva a világunk.

MI csináljuk, nem más. A te szomszédod és ismerősöd is.

2021. febr. 2. 11:24
 9/40 A kérdező kommentje:

Utolsónak: ez korrekt válasz, és igazából ebbe is bele gondoltam, hogy hatalmas fujjolást kapok. Lehet hogy csak azért látom így mert nyilván pl egy Instagram olyan profilokat mutat, olyan embereket, akikkel azonosulni tudok és mivel ilyen nézeteim vannak és elég sok ilyen merész emberrel találkozom a neten és közeggel akik ezt el tudják fogadni és értik úgy ahogy én.

Viszont az hogy van más módja hogy legyek büszke a testemre igaz, de pl ha sokat megdolgoztam érte ez igazából a munkám eredménye.

Utolsó előttinek: ohm még mindig nem gondolom hogy engem kéne felelősségre vonni mert valakinek felállt tőlem

Számomra furcsa, hogy rejtegetnem kell magamat, mert a másik nem szimplán paraszt és nem nevelték meg. Ugyanis szerintem nem úgy kene nevelni a gyereket, hogy mindenki k*rva, akin nincsen ruha.

Attól még hogy kiteszek egy ilyen képet vagy kihívóan öltözok fel, nem azt jelenti, hogy gyere nyúlj hozzám. Lehet te is így gondolkodsz erről, de engem személy szerint idegesít, hogy én figyeljek oda, mert más nem tud viselkedni. Minden embert pedig nem tudok megvaltoztatni.... szóval tudom hogy lesz aki beprobálkozik de csak simán ignorálom

2021. febr. 2. 11:30
 10/40 A kérdező kommentje:
8.nak: ezt most nem igazán értem, hogy mire célzol
2021. febr. 2. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!