Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz fehérneműs képet kirakni?

Gáz fehérneműs képet kirakni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy készült rólam néhány igényes fehérneműs kép. Nem pucsítós tükörben szelfizésre gondolok hanem rendes fotózásra. Nem is látszik az arcom, hanem csak a testem különböző részei nem az egész testem egyben. Mindig szerettem az ilyen képeket szerintem nagyon szép tud lenni egy ilyen kép és nem tudom miben különbözik a bikinis képtől a nyaralásról (mert szerintem azzal sincs gáz). Tudom sokak szerint ez intim, de aminek el kell lenni takarva szerintem el van és erről nem igazán lehet meggyőzni, hogy ez nem olyan mint egy bikinis kép. Viszont nem tudom ki rakjam e. Azért tenném ki, mert büszke vagyok arra amim van, büszke vagyok a testemre a hibáimmal együtt és ugyanúgy ahogy egy basic szelfin szépnek találom magam egy ilyen képet is tudok szépnek találni. Van párom őt is kérdeztem azt mondta ha ki rakom ha nem ő támogat, ez az én döntésem, de nagyon nehezen hozom meg. Mert hiába gondolkodok én így, hogy ezt nem r*banckodásból teszem ki egyszerűen én így gondolkodok az emberi testről mások nem feltétlenül. Nem akarom, hogy a többség félre értsen. Én úgy gondolom, hogy talán ma már nem olyan nagy dolog ilyen képet kirakni, csak körbe kell nézni Instán, rengeteg ilyen fotozásrol van kint kép. Több ismerősömnél is láttam, hogy ki tettek ilyet, és imádom mennyire magabiztosak és bátrak ezek a képek nem tudom... nekem egy igényes kép láttán nem a rossz lányok jut eszembe. Tudom, hogy nem tudnám megakadályozni, hogy több férfi a képek láttán egyből szexualitást lásson bele, de ez az ő bajuk. Én nem ilyen szándékkal teszem. Kicsit olyannak érzem, mint amikor egy lány szexi ruhában megy bulizni, amiben nem úgy néz ki mint egy útszéli ...., hanem igényes csak sokat mutat. (Mert igen szerintem ilyen kombo létezik) Aztán azt mondják rá ribi, és ne csodálkozzon ha meg akarják ..., de nem gondolnám, hogy azért kéne takargatnom magam mert jaj feláll neki és nem tudja a nadrágjában tartani. Ugyanígy vagyok a képekkel, nem az én bajom ha beindul, mert én nem ilyen célzattal akartam ilyen képeket.

Tehát hosszú kis szövegem után, ami talán kesze-kusza, a véleményetekre lennék kíváncsi a témában.

18/L

2021. febr. 2. 10:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nos először is: pasi vagyok. Szeretem a szép nőkről készült, igényes fotókat, természetesen. De teljesen más, hogy ha idegen vagy, vagy ha ismerlek személyesen! Előbbi eset no problem. Utóbbiban ha látok rólad egy tengerparti nyaraláson készült bikinis képet: ok, akkor is nyugtázom, hogy egy jó nő vagy, de ennyi! Viszont ha fehérneműs képeket látok az teljesen más. Mindegy, hogy ugyanaz a szabás, ugyanúgy nem látok semmi lényegest, a szexualitás, az intimitás akkor is benne van! Többé nem tudnék rád úgy nézni, mint azelőtt. Ez így van, így volt, így lesz minden férfival. Erre gondolj.
2021. febr. 2. 11:52
 12/40 anonim ***** válasza:
47%

Arra célzok, hogy mi alakítottuk ilyenre a kultúránkat: méghozzá a hülye, prűd kereszténységgel.

Azóta ilyen.

A görögöknél teljesen természetes volt még az a ruha is, ami a fél mellet nem takarta.

Ott sem volt gond, mert kultúremberek voltak.

Afrikáról már nem is beszélek, ahol akár 3 gyöngysorban is lehetett járni régen. Volt egy olyan illemszabály, amit be is tartottak: az, hogy nő lába közé nem bámulunk.

Mondjuk járhattunk volna rosszabbul is: muszlim országokban, ha egy nőnek kilóg a haja a kendő alól, attól bizony feláll a férfiaknak... ez mennyivel jobb?

2021. febr. 2. 12:17
 13/40 anonim ***** válasza:
76%

Véleményem szerint aki rendelkezik némi kultúrával, intelligenciával és erkölccsel, az pontosan be tudja határolni, hol van helye a fehérneműs képeknek.

Olyan ez, mint a csúnya beszéd. Semmi baj nincs azzal, ha az ember "rondán" beszél, ez is csak megítélés kérdése. Mégis, vannak helyek, ahol az ember visszafogja magát - legyen az akár színház, akár otthon a nagymama jelenlétében.

Ugyanígy a fehérneműs képeidről is tudni kéne, hol elfogadható, és hol illetlen (vagy hol fog negatív benyomást kelteni).

Mondok pár példát.

Ha kirakod facebook profilképnek a kimondottan esztétikus, visszafogottan erotikus képeidet, akkor én mint magánember azt fogom gondolni, hogy merész. A szomszéd Marika néni azt fogja gondolni, micsoda ri🇧anc. A másik szomszédom, a béemvés pistike meg azt fogja gondolni, ez a punci pont rá vár, csak egy kólára kell meghívni, ilyenek ezek mind.

A te feladatod eldönteni, hogy a társadalmi normák ellenére akarod-e mutogatni magad, vagy elfogadod, hogy a jelenlegi erkölcsi normák alapján nem minden fér bele.

Ja, mellesleg, ha hozzám jelentkezel állásinterjúra, lehet akármilyen jó CV-d, ilyen facebook profillal egyből a kukába kerül a pályázatod. Nem prűdségből, hanem ha magánéletben ilyen vagy, akkor valószínűleg a munkahelyeden is. Az pedig nem elfogadható.

Szóval a döntés a tiéd, de azt tudomásul kell venned, hogy a társadalom a saját szabályai alapján fog megítélni, hiába tartod te azokat a szabályokat elavultnak.

2021. febr. 2. 12:25
 14/40 A kérdező kommentje:

13. Korrekt de egyet egyet nem értek. “Nem prűdségből, hanem ha magánéletben ilyen vagy, akkor valószínűleg a munkahelyeden is.”

Tehát fehérneműben megyek dolgozni vagy oda nem illő ruhában? Ha már eljut valaki a profilomig egyrészt, nem profilképnek szeretném nem ez az első amit lát, végig megy a profilomon és megtalálja ezeket a többi kép között. Látszik a többi képemen, hogy nem ilyen vagyok minden nap, hogy a sarki kis boltba se miniszoknyába megyek.

2021. febr. 2. 12:35
 15/40 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érdekelnek a negatív vonzatai, akkor mi a kérdés? Tedd ki a képet, aztán magadra vess, ha nem viseled jól a következményeket.
2021. febr. 2. 12:38
 16/40 A kérdező kommentje:
Igazából azért írtam ki a kérdést hogy megismerjem mások véleményét róla, hogy kb tudjam mire számítsak
2021. febr. 2. 12:39
 17/40 A kérdező kommentje:
12. Igazad van lehetne rosszabb is. Amit leírtál teljesen egyet értek veled.
2021. febr. 2. 12:43
 18/40 anonim ***** válasza:

Sajnos erre számíthatsz.

Sok ember megnézi, elkönyveli magában a véleményét. Ez még rendben van.

De lesz néhány ember, aki megnézi, aztán tesz róla, hogy ezután rossz legyen neked.

Hogy hogyan, az már mindegy. Ezt írták le idáig, jó részletesen.

És erre mondom azt, hogy undorító, ronda prűd társadalomban élünk.

Mivel azonban TÉNYLEG ilyen társadalomban élünk - EZÉRT ehhez kell alkalmazkodnod.

Régebben pl. a nők közül csak az viselt melltartót, akinek tényleg kellett.

Amerikából jött az a hülye szokás, hogy nő melltartó nélkül nem mehet ki az utcára.

Az sem, akinek nincs is melle. Készülnek ott nullás melltakarók is.

Ezt vettük át szépen az elmúlt 20 évben.

2021. febr. 2. 12:45
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem túl szép kifejezés lesz, de...Te nekünk csak egy idegen vagy, arc és név nélküli ember. Minket nem érdekel, hogy mit csinálsz. Az ismerőseid, családod, barátaid, szüleid, rokonaid, szomszédaid, akár tanáraid, munkatársaid véleménye lesz fontos, hiszen ők fogják látni, nem mi. Mi az ismerőseidet sem ismerjük, nem tudjuk, hogy kitől mire számíthatsz. Az biztos, hogy lesz pár ember, aki ezentúl k..nak fog gondolni. A te döntésed.
2021. febr. 2. 12:50
 20/40 anonim ***** válasza:

Még egy dolog, ami viszont nagyon zavar:

mi az, hogy <<gáz>> ?

Tudsz magyarul?

Mert akkor erre van legalább 4 megfelelő szó.

Lehet, hogy mást nem érdekel a nyelv kihalása - de ha már itt felmerült egy hasonló téma, akkor leírom: nekem nagyjából olyan érzés, ha ennyire nem figyelsz oda, mintha egy hím nemi szervvel az ajkaid között mennél ki az utcára.

A fehérnemű ehhez képest smafu.

2021. febr. 2. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!