Gáz fehérneműs képet kirakni?
Az a helyzet, hogy készült rólam néhány igényes fehérneműs kép. Nem pucsítós tükörben szelfizésre gondolok hanem rendes fotózásra. Nem is látszik az arcom, hanem csak a testem különböző részei nem az egész testem egyben. Mindig szerettem az ilyen képeket szerintem nagyon szép tud lenni egy ilyen kép és nem tudom miben különbözik a bikinis képtől a nyaralásról (mert szerintem azzal sincs gáz). Tudom sokak szerint ez intim, de aminek el kell lenni takarva szerintem el van és erről nem igazán lehet meggyőzni, hogy ez nem olyan mint egy bikinis kép. Viszont nem tudom ki rakjam e. Azért tenném ki, mert büszke vagyok arra amim van, büszke vagyok a testemre a hibáimmal együtt és ugyanúgy ahogy egy basic szelfin szépnek találom magam egy ilyen képet is tudok szépnek találni. Van párom őt is kérdeztem azt mondta ha ki rakom ha nem ő támogat, ez az én döntésem, de nagyon nehezen hozom meg. Mert hiába gondolkodok én így, hogy ezt nem r*banckodásból teszem ki egyszerűen én így gondolkodok az emberi testről mások nem feltétlenül. Nem akarom, hogy a többség félre értsen. Én úgy gondolom, hogy talán ma már nem olyan nagy dolog ilyen képet kirakni, csak körbe kell nézni Instán, rengeteg ilyen fotozásrol van kint kép. Több ismerősömnél is láttam, hogy ki tettek ilyet, és imádom mennyire magabiztosak és bátrak ezek a képek nem tudom... nekem egy igényes kép láttán nem a rossz lányok jut eszembe. Tudom, hogy nem tudnám megakadályozni, hogy több férfi a képek láttán egyből szexualitást lásson bele, de ez az ő bajuk. Én nem ilyen szándékkal teszem. Kicsit olyannak érzem, mint amikor egy lány szexi ruhában megy bulizni, amiben nem úgy néz ki mint egy útszéli ...., hanem igényes csak sokat mutat. (Mert igen szerintem ilyen kombo létezik) Aztán azt mondják rá ribi, és ne csodálkozzon ha meg akarják ..., de nem gondolnám, hogy azért kéne takargatnom magam mert jaj feláll neki és nem tudja a nadrágjában tartani. Ugyanígy vagyok a képekkel, nem az én bajom ha beindul, mert én nem ilyen célzattal akartam ilyen képeket.
Tehát hosszú kis szövegem után, ami talán kesze-kusza, a véleményetekre lennék kíváncsi a témában.
18/L
A kérdező kommentje:
"Tehát fehérneműben megyek dolgozni vagy oda nem illő ruhában?"
Nyilván nem. Nem néztelek hülyének, megköszönném, ha te sem tennéd.
Ha magánéletben elfogadhatónak tartod a megbotránkoztató viselkedést, akkor elképzelhető, hogy az általam vezetett vállalkozás irodáiban is megengednéd magadnak akár a megbotránkoztatást, akár a túl lengén öltözést, akár egyszerűen az elfogadott társadalmi és erkölcsi normáktól eltérő magatartást. Ami nyilván a szántóföldön kapálás közben, vagy a meki pultja mögött nem probléma, de egy olyan cégnél, ahol gyakran tárgyalunk ügyféllel, méghozzá nem feltétlen a legalsóbb társadalmi osztályokból, ott ennek a kockázata sem fér bele.
"Ha már eljut valaki a profilomig egyrészt, nem profilképnek szeretném nem ez az első amit lát, végig megy a profilomon és megtalálja ezeket a többi kép között. Látszik a többi képemen, hogy nem ilyen vagyok minden nap, hogy a sarki kis boltba se miniszoknyába megyek."
A facebook profilodból pont az nem fog kiderülni, hogy milyen vagy a hétköznapokban, a közértben, az ügyfélváróban, vagy az információs pult mögött. A facebook profilodból az fog kiderülni, mit tartasz a nyilvánosság számára magadról érdekesnek, fontosnak. Ha a fehérneműs képeidet (is), az nálunk azonnali nemet jelent. Ez van.
#21:
egy olyan embert, akinek NINCSEN Frászbúk jelenléte, vagy pedig semmi érdemleges nincs rajta, azt felvennéd?
"szlenget használni gyakori kérdésen ennyivel rosszabb"
Akkor nincs probléma ezzel, ha ez egy kritikán aluli, ótvar hely.
Akkor viszont miért innen szeretnél informálódni?
Vagy arra voltál kíváncsi, hogy egy igazán lepra helyről milyen visszajelzéseket kapsz?
Mert akkor viszont túl jó helyre küldted. Itt vannak jó emberek is.
"Oké értem benne a logikát, de ilyenkor hol van a határ a magánélet és a munka között?"
Ez a szóban forgó állástól függ. Nyilván van, ahol semmi jelentősége egy facebook profilnak, és van olyan is, ahol a legkisebb figyelmetlenség az állásodba kerülhet.
Természetesen az ideális esetben olyan állást keresel, ami mindenben megfelel az igényeidnek, és ott ilyesmi sem lehet probléma - vagy ha az, akkor az nem álmaid munkahelye.
26. Nem akartam degradálni a helyet, eddig teljesen normális válaszokat kaptam, normálisan megfogalmazva. Viszont ez nem egy hivatalos hely, nem a kormányablaknál kérek éppen tanácsot. Az internet egy közvetlen hely, ahogy ez az oldal is közvetlen, tehát nem gondolom hogy bármi baj lehet abból, ha valaki szlenget használ. Képzeld ez is a nyelvünkhöz tartozik, amit most annyira védeni akarsz.
Eleve nem az érdekelt, hogy neked milyen nézeteid vannak a magyar nyelv használatáról, hanem feldobtam egy témát és arról érdekelt mások véleménye. Szóval ezt engedd el szerintem.
Ha pl munkatársaid, csoporttársaid látják téma lesz. Ki tudja hány barom veri ki rá.
Én egyszer tettem fel nyaralásos bikinis képet. Átlagos bikini volt, nem kihívó, nem pózoltam, a barátom és 2 idősebb rokon is rajta volt a képen. Pár munkatársam felbátorodott és írogatott, két birka meg f4sz képeket küldött.
Apám korabeli vén buz1k.
Ezek után töröltem is és nem teszek ki egész alakos képeket.
Tehát ezek benne vannak a pakliban.
Ha viszont téged nem zavar hogy kiverik rá, és zaklathatnak akkor töltsd fel.
Lehet te "erősebb lelkivilágú" vagy és tudod kezelni.
"ez is a nyelvünkhöz tartozik"
Nem.
Tudod, hogy hol keletkezett és miért?
EZ börtönnyelv.
Téged ez nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!