Hogyan kérjem meg a nagymamám hogy vegyen nekem új telefont?
Figyelt kérdés
Szóval a mostani telefonom helyett szeretnék egy iPhone xs-et vagy egy iPhone 11-et mivel a mostani nagyon össze van karcolódva és nem tetszik és elég lassú meg még van pár dolog ami miatt le kéne cserélni, na mindegy. Szóval a lényeg hogy a nagymamám (60 éves) nagyon kedves velem mert ő vette az első telefonomat, vett nekem sok ruhát szóval ő szokott venni nekem dolgokat ha a szüleim például nem engedik meg vagy csak nem akarják megvenni. Szeretnék kérni tőle ugye egy új telót de nem tudom hogyan kérjek tőle.2020. dec. 30. 19:51
11/13 anonim válasza:
Válaszokat akar erre az 1. válaszra besértődik XD
Üdv az interneten.
12/13 anonim válasza:
Szemen is köpném magam, ha ilyen drága és felesleges szarokat kérnék bárkitől is, csak azért, hogy menőzhessek. Amúgy a te eseted az ékes példája annak, hogy valaki a kisujját nyújtja, erre a karja kéne (neked). Hát a pacinak a nagy büdös himbilimbijét! Ha annyira kell, húzz el dolgozni, nem esik le az aranygyűrű a kezedről. Vagy netán még nem vagy abban a korban, hogy diákmunkát vállalj? Akkor meg verd a segged a földhöz, hátha sikerül némi értelmet verned a fejedbe is... Jó nagy féreg vagy!
13/13 anonim válasza:
Nagymami megveszi azt, amit apuci és anyuci nem venne meg, nem tart jónak... ilyen körülmények között ne is csodálkozzunk, hogy a gyerek egy követelőző lustaság lesz.
Egyébként még a kérdező is érzi, hogy ez nem helyén való, hisz mondta, hogy cikinek érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!