Mi baja lehet a nagymamám telefonjának??
Figyelt kérdés
Rendes telefon mobiltelefon csask az a baj hogy amikor hívni próbállok róla kicsörgeti számot ,de nem jelez nem csörög?? Mi lehet a baj tuti benyomott valami gombot kérem valki segítsen ebben ??2020. szept. 7. 17:46
1/16 anonim válasza:
milyen telefon? piros? kék?
és mi a probléma PONTOSAN?
"kicsörgeti de nem csörög?"
mit csörget hova? :DDDD
kimenő, vagy bejövő hívásnál van a gond?
2/16 anonim válasza:
próbáltad már kikapcsolni és bekapcsolni?
3/16 anonim válasza:
Hívás átirányitás be lett kapcsolva.
-Beállítások
-Telefon
-Hívás beállítások
-Hívásátirányítás
Vagy valami ilyesmi lehet.
4/16 anonim válasza:
Ha ráhívsz és a telefon a kijelzőn mutatja a bejövő hívást, akkor talán le van némítva, a hangprofilt gyakran a kettőskereszt hosszabb nyomásával lehet váltani (hangjegy ikon is jelezheti)
5/16 A kérdező kommentje:
nem nem csörög ki igen valmi hívás áttirásnyításnál van snem szol tű tű hanem van vele híva és foglalt nem tudom miért foglaltat és hívni sem lehet
2020. szept. 7. 21:57
6/16 anonim válasza:
"snem szol tű tű hanem van vele híva és foglalt nem tudom miért foglaltat és hívni sem lehet"
Elnézést? Nem értettem tisztán.
7/16 A kérdező kommentje:
nem is tudom hogyan magyarázzam el
2020. szept. 8. 11:06
8/16 anonim válasza:
Repülõ üzemmód nincs bekapcaolva?
9/16 A kérdező kommentje:
csak rendes telefon
2020. szept. 8. 12:22
10/16 A kérdező kommentje:
[link] ilyen nézzétek meg ilyen telefon és nem tudok hívni nem cs=orög ki rendesen nem szol fel fel hívja a számot csak szol tű tű tű
2020. szept. 8. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!